Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Unit Leader Göteborg

Cybercom är ett innovativt IT-konsultbolag med 20 års erfarenhet inom IT och kommunikationsteknik. Konsulterna hjälper företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter för att stärka konkurrenskraften eller göra effektivitetsvinster. Cybercoms expertis täcker hela ekosystemet för denna kommunikation – Connectivity – och leveransen sker både lokalt och globalt. Cybercoms huvudsakliga marknad är Norden med etablerade verksamheter i Sverige, Finland och Danmark. Polen, Indien, Dubai och Singapore är internationella kompetenscentra, som dels stödjer den nordiska affären och dels representerar egna specialistaffärer. Koncernen har cirka 1 300 anställda i sju länder. Läs mer på www.cybercom.com  

Till Cybercoms kontor i Göteborg söker vi nu en Business Unit Leader Göteborg.

I rollen som har Business Unit Leader har du helhetsansvaret för Göteborgskontoret i ett framgångsrikt företag med produkter och tjänster som ligger i teknikens framkant. Du leder och är själv starkt engagerad i att skapa de bästa förutsättningarna för en fortsatt positiv utveckling. Genom aktivt ledarskap och stark markandsnärvaro leder och motiverar du organisationens ca 130 medarbetare i att fortsätta representera oss såväl hos kunder som innovativa sammanhang inom den IT branschen. Du rapporterar till Head of Region Mid och sitter i regionens ledningsgrupp.

Som Business Unit Leader har du resultat- och verksamhetsansvar för BU Göteborg. Du driver arbetet med att skapa fortsatt tillväxt genom ett aktivt kundarbete mot både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för att teamet ständigt arbetar för att nå uppsatta gemensamma mål, är innovativa och utvecklar optimerade arbetssätt för att maximera Cybercoms leveranser, såväl internt som externt. Du leder även arbetet med att vidareutveckla och värna om företagskulturen; en kultur som är öppen för förändring, svarar mot kundbehov och attraherar nya talanger. 

Vi erbjuder

En strategiskt viktig roll i ett spännande företag där värdeorden ”Innovation, Passion och Trust” genomsyrar organisationen. Du får arbeta i ett företag där kärnuppgiften är att för kunderna öka prestandan i den uppkopplade världen. I rollen som Business Unit Leader kommer rätt person att få möjlighet att leda Cybercom Göteborg vidare i utvecklingen till en stark enhet med attraktionskraft som spelar en viktig roll för hela regionen.
 

Vi söker dig som har/är

• Erfaren och framgångsrik ledare med personal- och resultatansvar 
• Stark och dokumenterad framgångsrik säljinriktning
• Verkat inom IT-konsultbranschen/-sektorn
• Karismatisk och motiverande
• Driven med vinnarinstinkt
• Innovativ

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Bengt Olander tel. 0760-001805 eller Maria Lidgren tel. 0735- 320949 på K2 Search AB. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

.