Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Biträdande verksamhetschef

Abf är arbetarrörelsens studieförbund. Abf stockholm är en lokal avdelning som ordnar studiecirklar både för allmänheten och tillsammans med medlemsorganisationerna och de organisationer vi har samarbetsavtal med. Vi arrangerar föreläsningar, samhällsdebatter och kulturprogram i hela stockholm och bedriver vuxenutbildning på uppdrag av kommuner i hela stor-stockholm. Abf stockholm omsätter på koncernnivå drygt 120 miljoner och består av ca 80 tillsvidareanställda samt många projekt- och timanställda. Abf stockholm har 63 medlemsorganisationer och samarbete med ett hundratal föreningar.

 

Som biträdande verksamhetschef balanserar du mellan att agera operativt och arbeta strategiskt. Du är verksamhetsledare för abf stockholms välkända öppna verksamhet med föreläsningar, studiecirklar och kurser. Den enhet som heter allmänbildningen. Samtidigt har du ett större ansvar för verksamhetsområdet folkbildningen.

Abf stockholm har påbörjat ett genomgripande förändringsarbete för att skapa en modern och dynamisk organisation som har utmärkta förutsättningar att agera på en konkurrensutsatt marknad. Som verksamhetsledare för allmänbildningen och biträdande verksamhetschef för folkbildningen får du en nyckelroll i det arbetet. Ditt operativa ansvarsområde är i mångt och mycket ett skyltfönster för hela abf stockholm.

Du har direkt ansvar för 9,5 medarbetare och en budget på cirka 16 miljoner sek. Hela verksamhetsområdet har totalt cirka 30 medarbetare och en budget på omkring 63 miljoner sek.

Vi erbjuder

En spännande chefstjänst med möjlighet att leda och fortsätta utveckla det starka engagemang som är kännetecknande för personalen inom organisationen.

Kvalifikationer

• flerårig erfarenhet av chefskap
• erfarenhet av budgetansvar och ekonomistyrning

Det är starkt önskvärt att du har vana av att leda förändringsarbete, inklusive förnyelse av arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av marknadsanalys, verksamhets-/affärsutveckling, produktutveckling, marknadsföring.

Egenskaper

• förändringsorienterad
• uthållig och drivande
• entusiasmerande
• prestigelös

Vi tror även att du är allmänbildad, har integritet och en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611