Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljare Skåne

Colmec ab som ingår i colmecgruppen är ett distributionsföretag inom däckbranschen med egen produktion av regummerade däck till lastbilar och bussar, enligt bosskonceptet. Man säljer även nya däck av många märken. Colmec ab har egen fabrik och eget lager i norrköping och är marknadsledande inom sitt segment i skandinavien. I gruppen finns även colmec sp i polen och colmec oy i finland samt colmec däckservice. Totalt omsätter man 700 msek och har 360 anställda. Av detta omsätter colmec ab 300 msek och har 150 medarbetare i sverige. Företagets kunder återfinns inom däckbranschen och åkerier.

Vi söker nu en relationsinriktad och resultatorienterad säljare med stort driv till colmec. Du kommer att ansvara för försäljning av både nya däck samt varm- och kallregummerade däck till lastbilar och bussar. Du ska arbeta med både nykundsförsäljning och försäljning till befintliga kunder på ditt distrikt som kommer att omfatta skåne. I rollen ingår att identifiera nya möjligheter och nya kunder, att ringa och att besöka och sälja in colmecs unika koncept och breda erbjudande av tjänster och produkter. Du kommer också att vårda, fördjupa och utveckla goda relationer med befintliga kunder där du utvecklar affären, skapar merförsäljning och följer upp kundnöjdheten.

Förutom ett stort antal externa kontakter ingår också många interna kontakter. Försäljningsavdelningen består av totalt 9 personer som alla rapporterar till försäljningschefen.

För att lyckas i rollen

Du är en driven, orädd och resultatinriktad person. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor är stor och du är lyhörd med förmåga att lyssna på andra. Vi förutsätter att du är affärsmässig med förståelse för affärer. Vi tror också att du är en strukturerad person som har lätt för att planera.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från fordonsbranschen, som verkat i eller runt lastbilar och bussar. Har du inte erfarenhet av däck kan vi förstås lära dig det men det är starkt meriterande att du kan däck. Vi vill gärna att du har erfarenhet av egen försäljning inom b2b. Alternativt kanske du har jobbat som kundmottagare i fordonsbranschen och ser en utmaning i att ta dig an rollen som säljare.

Vi vill att du bor någonstans i distriktet då det är viktigt att ha en bra lokal kännedom.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search ab, tel. 0760-00 18 17 eller researchkonsult elin hedblad, tel 0735-216570. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

 

 

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2