Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Utvecklingschef

Vår uppdragsgivare är ett framgångsrikt mjukvaruföretag med huvudkontor i Göteborg. Verksamheten utvecklar affärskritiska verksamhetssystem. Bolaget har idag ca 50 anställda, kontor i Sverige och Europa samt en omfattande och diversifierad kundbas. Bolaget är i stark tillväxt och vi söker nu en Utvecklingschef.

I rollen som Utvecklingschef ansvarar du för att ta utvecklingsavdelningen, produkterna och bolaget till nästa nivå. Vi söker dig som motiveras av att få vara på den resan i en roll som är strategiskt viktig och avgörande för att bolaget skall kunna realisera mål kring produktutveckling, kvalitet och tillväxt.

I din roll som utvecklingschef ansvarar du för ett ungt och drivet team som i dagsläget består av 15 kompetenta medarbetare. Medarbetarna är uppdelade i självgående team där lagarbete är viktigt.  Du coachar och motiverar dina medarbetare till att nå både personliga och gemensamma mål. Du ansvarar för processer och verktyg för att maximera produktiviteten från avdelningens resurser med bibehållen kvalitet och personalnöjdhet. Du har en förmåga att leverera värde till våra kunder och fatta affärsmässiga beslut.

I din roll arbetar du externt med att representera bolaget och dess produkter på olika arenor. Du har lönesättande personalansvar, rapporterar till VD, sitter i ledningsgruppen och utgår från huvudkontoret i Göteborg. 

Vi erbjuder

En spännande och utmanande tjänst med intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i ett företag med stora möjligheter till utveckling och tillväxt. Du bidrar aktivt med din kompetens till företagets tillväxt och utveckling i såväl Sverige som internationellt. Ägarna har stora ambitioner och du kommer att få möjlighet att vara med och leda förverkligandet av dessa. 

Kvalifikationer

• Teknisk eftergymnasial utbildning
• Mångårig erfarenhet inom IT-branschen – företrädesvis ett mjukvarubolag med B2B försäljning av komplexa produkter
• Minst fem års erfarenhet i rollen som utvecklingschef
• Bakgrund som utvecklare eller motsvarande
• Erfarenhet av operativt ledarskap
• Erfaren och dokumenterat framgångsrik ledare

Egenskaper

• Kommunikativ med goda ledaregenskaper
• Affärsorienterad och resultatinriktad
• Strategisk och strukturerad
• Analytisk och öga för detaljer

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen T Gunnarsson, 0760-00 18 15 eller Maria Lidgren, 0735-32 09 49. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval sker löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.