Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Bostad, Göteborgs kranskommuner

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Riksbyggen står inför en kraftig ökning av spännande bostadsprojekt inom göteborgs kranskommuner och söker därför ytterligare en projektledare till verksamheten.

Projektledaren har totalansvar för sina projekt inom nybyggnation av bostäder. I ansvarsområdet ingår att handla upp projektörer upprätta förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar. I arbetsuppgifterna ingår också att handla upp byggentreprenader samt säkerställa att projekten genomförs på ett korrekt sätt. Projektledaren har ansvar för projekt- och byggledning liksom för att projekten genomförs i enlighet med ställda förväntningar. Tillsammans med marknadsområdeschef deltar projektledaren emellanåt vid mark- och fastighetsförvärv. Projektledaren ansvarar även för budget- och kostnadskalkyl i projekten. Individuellt ansvarsområde specificeras årligen i den uppdragsbeskrivning som är en del av medarbetarsamtalet.

Vi söker dig som är byggnadsingenjör eller civilingenjör eller har motsvarande samt har erfarenhet av att driva och ansvara för byggprojekt, gärna av flerbostadshus. Du är etablerad i bygg- och fastighetsbranschen, har erfarenhet och känner dig trygg i att leda byggprojekt. Som projektledare arbetar du nära våra kunder vilket kräver att du har ett genuint intresse för andra människor och känner dig bekväm i att föra en dialog med lekmän såväl som med professionella i ditt arbete.

Vi erbjuder

vi erbjuder dig egenpåverkan, stimulerade arbetsuppgifter, egen utveckling samt frihet att planera och förlägga ditt arbete, trygghet och framför allt trevliga och kunniga kollegor. Dessutom bra arbetsvillkor. Att riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder är garanten för våra arbetsvillkor.

Kvalifikationer

• erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen gärna från byggentreprenörssidan
• erfarenhet av ny- eller ombyggnation av flerbostadshus, helst med inriktning av bostadsrättsprojekt där man haft ansvar för processen
• kunskaper i och erfarenheter av projekteringsledning, upphandling och känner till entreprenadmarknaden.
• god it-vana

Egenskaper 

• förtroende
• samarbete
• ansvarstagande
• förmåga att arbeta självständigt med stort engagemang
• affärsmässig

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611