Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt i Kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. För mer information, besök www.upplandsmotor.se

 

Upplands Motor leder utvecklingen i sin bransch. Med en kompromisslös inställning till personlig service är målet att utnämnas till Sveriges bästa serviceföretag alla kategorier. På Upplands Motor strävar man efter att ha de nöjdaste kunderna, medarbetarna med den största arbetsglädjen samt ett långsiktigt, hållbart resultat som skapar daglig trygghet och ger utrymme för kontinuerliga förbättringar.

HR spelar en central roll i att uppnå verksamhetsmålen och som företagets nya HR-chef finns alla förutsättningar för en spännande resa med stor personlig utveckling.

Rollen

Som HR-chef på Upplands Motor leder du HR-teamet om fyra personer och driver företagets strategiska såväl som operativa HR-agenda. Bredden i rollen är stor och omfattar samtliga områden inom HR; support till chefer och medarbetare, kultur och värderingar, rekrytering, employer branding och talent management samt arbetsrätt, compensation & benefits och arbetsmiljö. Grunden är lagd för en väl fungerande organisation och policyer finns på plats; en av huvuduppgifterna i rollen är därför att säkra ett verksamhetsnära HR-arbete genom att vidareutveckla implementeringen.

Upplands Motor är ett företag med starka värderingar kopplade till tydliga målsättningar. Att ytterligare utveckla företagets kultur och förankra dess värdeord i den dagliga verksamheten löper som en röd tråd genom uppdraget som HR-chef. Organisationen är i ständig förändring på sin tillväxtresa och som HR-chef tar du täten och visar vägen för alla anställda.

I det läge som Upplands Motor befinner sig i står chefernas utveckling och lärande också i fokus, vilket innebär att du som HR-chef har initiativet att utveckla och etablera Upplands Motors gemensamma plattform för ledarskap.

Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi erbjuder

På Upplands Motor får du sannolikt en av Sveriges mest spännande roller inom HR! Du kommer in i ett företag som värderar HR högt och ser ditt arbete som avgörande för att företagets mål ska kunna uppfyllas – att bli Sveriges bästa serviceföretag går via att bli utnämnd till Sveriges bästa arbetsplats, vilket förstås sätter HR i centrum.

Det grundläggande HR-arbetet är på plats inom Upplands Motor och utgör en stabil plattform så att du ges möjligheten att ta viktiga steg inom områden som gemensam värdegrund och ledarskapsutveckling.

Att ingå i Upplands Motors ledning betyder att du får driva strategiska frågor inom ditt specifika kompetensområde likväl som företagsövergripande. Du är omgärdad av nytänkande, drivna och lojala kollegor och medarbetare som skapar ambassadörer av sina kunder.

Det du drivs av att göra

Du har en solid HR-bakgrund efter din högskoleexamen och ser HR:s roll i att generera tillväxt och lönsamhet för organisationen. Du driver ett strategiskt HR-arbete och ser långsiktiga resultat av de initiativ och operativa insatser du och ditt team gör idag.

För dig handlar HR om att skapa en trygg, utvecklande och förändringsbenägen miljö, där medarbetarna ges förutsättningar att arbeta mot företagets övergripande mål och tillväxt. Du är en van förändringsledare och står redo att ännu en gång formulera och implementera en värderingsstyrd organisation.

Vem är du?

Du brukar beskrivas som duktig på relationer och som en sann lagspelare. Personer i din omgivning uppskattar ditt strategiska synsätt och din förmåga att se hela verksamheten. Du är strukturerad och har många idéer som du vet hur du förverkligar. För dig är det viktigt att verka i en kultur som har ett tydligt mål och som välkomnar innovativa sätt att ta sig an utmaningar.

Upplands Motor samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta:
Katarina Åhlin, rekryteringskonsult, katarina.ahlin@k2search.se
Josefin Cohen, researchkonsult, josefin.cohen@k2search.se

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

 

.