Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef

Upplands motor är ett av sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med volvo, ford, renault och dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020. Upplands motor etablerades 1964 i uppsala, och finns idag även i arlandastad, tierp, hammarby sjöstad samt i kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper upplands motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna.

 

Upplands motor leder utvecklingen i sin bransch. Med en kompromisslös inställning till personlig service är målet att utnämnas till sveriges bästa serviceföretag alla kategorier.

Hr spelar en central roll i att uppnå verksamhetsmålen och som företagets nya hr-chef finns alla förutsättningar för en spännande resa med stor personlig utveckling.

Rollen

som hr-chef på upplands motor leder du hr-teamet om fyra personer och driver företagets strategiska såväl som operativa hr-agenda. Bredden i rollen är stor och omfattar samtliga områden inom hr; support till chefer och medarbetare, kultur och värderingar, rekrytering, employer branding och talent management samt arbetsrätt, compensation & benefits och arbetsmiljö.

Upplands motor är ett företag med starka värderingar kopplade till tydliga målsättningar. Att ytterligare utveckla företagets kultur och förankra dess värdeord i den dagliga verksamheten löper som en röd tråd genom uppdraget som hr-chef.

I det läge som upplands motor befinner sig i står chefernas utveckling och lärande också i fokus, vilket innebär att du som hr-chef har initiativet att utveckla och etablera upplands motors gemensamma plattform för ledarskap.

Du rapporterar till vd och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi erbjuder

på upplands motor får du sannolikt en av sveriges mest spännande roller inom hr! du kommer in i ett företag som värderar hr högt och ser ditt arbete som avgörande för att företagets mål ska kunna uppfyllas – att bli sveriges bästa serviceföretag går via att bli utnämnd till sveriges bästa arbetsplats, vilket förstås sätter hr i centrum.

Det grundläggande hr-arbetet är på plats inom upplands motor och utgör en stabil plattform så att du ges möjligheten att ta viktiga steg inom områden som gemensam värdegrund och ledarskapsutveckling.

Att ingå i upplands motors ledning betyder att du får driva strategiska frågor inom ditt specifika kompetensområde likväl som företagsövergripande.

Det du drivs av att göra

du har en solid hr-bakgrund efter din högskoleexamen och ser hr:s roll i att generera tillväxt och lönsamhet för organisationen.

För dig handlar hr om att skapa en trygg, utvecklande och förändringsbenägen miljö, där medarbetarna ges förutsättningar att arbeta mot företagets övergripande mål och tillväxt.

Vem är du?

du brukar beskrivas som duktig på relationer och som en sann lagspelare. Personer i din omgivning uppskattar ditt strategiska synsätt och din förmåga att se hela verksamheten. Du är strukturerad och har många idéer som du vet hur du förverkligar.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

 

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 0