Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR thought leader

MyHRM söker en inspirerande HR thought leader.

myHRM är ett kundfokuserat och växande företag med ett tydligt uppdrag. Ett uppdrag som går ut på att skapa det mest intuitiva, skalbara, användarvänliga, standardiserade och kostnadseffektiva HRM ekosystemet i världen.

myHRM söker nu efter en visionär ledare som vill forma framtiden inom HRM genom att skapa framtidens digitala lösningar. Du är övertygad om att HR-processer kan förbättras och förenklas samt att morgondagens medarbetare behöver morgondagens HR-verktyg.

Din roll

• Du ansvarar för att definiera myHRMs framtida produkt- och marknadsstrategi.
• I dialog med marknaden är det du som leder och inspirerar produktägarteamen i utvecklingen framåt. Du håller dig uppdaterad kring vad marknaden behöver, saknar och synliggör ständigt förbättringsmöjligheter internt för produkten skall ligga i framkant.
• Du är länken mellan sälj- och marknadsorganisationen där du ansvarar för att
skapa uppmärksamhet kring myHRM och dess produkter.
• Du stöttar i lanseringen med marknadsföringsmaterial som ”white papers” och bloggar samt är en naturlig talare på frukostseminarier och andra events.  

Din profil

Du är en strategisk visionär, med erfarenhet av att vara en ledare som inspirerar och entusiasmerar andra. Du har förmodligen en bakgrund som affärsområdeschef, affärsutvecklingsansvarig, VD/vice VD, HR- konsult eller upphandlings- eller inköpskonsult. Du har från dina tidigare roller fått övergripande kunskap om verktyg kopplat till olika HR-processer vilket gör att du förstår kundens perspektiv och tänker användarvänlighet. Du har erfarenhet av en strategisk produktportfölj i en snabbväxande miljö. Du har förmågan att leda och organisera ett kompetent team och du är innovativ med en tydlig analytisk förmåga. Du drivs av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt gillar att samarbeta med andra. Du har ett entreprenöriellt och affärsinriktat driv med fokus på att prestera i världsklass.

Vi erbjuder:

• Möjlighet att påverka framtidens digitala HR lösningar.
• Stora möjligheter att forma din egen framtid inom ett snabbväxande bolag som utmärks av en stark entreprenöriell anda och hög energi.
• Ett bolag med höga ambitioner och mål.
• Möjlighet att arbeta i det bolag som alla kommer att jämföra sig med.

Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Annika Stålhandske Holm annika.stalhandskeholm@k2search.se eller Petter Pålsson petter.palsson@k2search.se , 073-521 65 55 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

.