Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sälj- och marknadsansvarig Stockholm Söderort

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är Riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Här får du ett jobb med rum för hela livet! Läs mer på www.riksbyggen.se

Vill du vara med och bygga 3000 nya hem?

Riksbyggen vill satsa på Söderort. Det är en växande del av Stockholm med attityd, karaktär och en enorm utvecklingspotential. Söderort triggar vår nyfikenhet. Söderort utmanar oss. Det gillar vi.

Riksbyggen kan satsa på Söderort. Som samhällsutvecklare sedan 1940 har vi stor erfarenhet av att utveckla nya stadsdelar för unga och gamla, stora och små familjer. I varje projekt ser vi till att tänka längre, tänka nytt – allt för att få människor att trivas, både i och mellan husen.

Riksbyggen ska satsa på Söderort. Just därför har vi en kaxig målsättning om 3 000 nya hem till 2025. Och vi är på god väg. På bara några år kan vi stoltsera med tre stora utvecklingsprojekt i Haninge, Flemingsberg och Tyresö centrum.

Nu söker vi dig som vill, kan och ska bli vår nya sälj- och marknadsansvarig i marknadsområde Stockholm Söderort.

Du ansvarar för marknadsföringen och försäljningen av Riksbyggens nyproducerade bostäder i kommunerna Nacka, Tyresö, Huddinge, Haninge, Botkyrka, Södertälje, Salem, Nynäshamn, Nykvarn och stadsdelen Skärholmen i Stockholm.

Du kommer att vara delaktig i arbetet med att ta fram beslutsunderlag i form av målgruppsanalyser, prognoser och affärsplaner. Redan i tidiga skeden samverkar du med projektledare för att utforma projekt utifrån ett målgruppsperspektiv. Vidare ansvarar du för media- och aktivitetsplanering för marknadsområdets projekt. I samråd med övriga sälj- och marknadsansvariga i regionen planerar och genomför du marknadsföringen av Riksbyggen i Storstockholm. Du ansvarar för upphandlingar av till exempel mäklare samt för att ta fram säljmaterial. Vidare fungerar du som daglig säljledare för övriga säljare/mäklare.

Som Sälj- och marknadsansvarig Söderort ingår du i marknadsområdesledningen tillsammans med marknadsområdescheferna och du företräder ditt marknadsområde inför regionledningen i frågor
som rör just försäljning/marknadsföring. Du rapporterar till regionala sälj- och marknadschefen för
regionen Stockholm-Uppland-Norr inom affärsområde Bostad. Du utgår från regionkontoret i Hammarby sjöstad.

Vi erbjuder

En spännande tjänst i ett av Sveriges mest dynamiska områden, Stockholm Söderort. För rätt person innebär rollen ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter internt.
Vem är du?
Du känner ett starkt engagemang för frågor inom samhällsutveckling men har även ett tydligt kommersiellt intresse. Du har god vana av att arbeta med marknadsföring och försäljning av koncept. Vi värdesätter erfarenhet kopplad till fastighetsbranschen inom såväl offentlig som privat sektor. Men framförallt är du en nytänkare med kaxiga visioner. Precis som Riksbyggen.

Vi ser vidare att du har

• Erfarenhet av taktisk/operativ marknadsföring
• Relevant eftergymnasial eller akademisk utbildning

Som person är du:

• Analytisk – Förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Gör förnuftiga och rationella bedömningar.
• Kreativ – Genererar nya idéer, bearbetar dem och genomför idéerna.
• Mål- och resultatorienterad – Har fokus på vad som ska uppnås, starkt driv och initiativförmåga.
• Relationsbyggare – Har en god förmåga att skapa och upprätthålla nätverk internt och externt.
Vi tror även att du har integritet och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Patrik Peter patrik.peter@k2search.se 070-977 55 80 eller Madeleine Tidehorn madeleine.tidehorn@k2search.se, 070-741 44 86 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten på  www.k2search.se

 

.