Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Managed Services

Tunstall är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som under-lättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner bru-kare utnyttjar idag tunstalls produkter och tjänster. Tunstall nordic ab – sverige, danmark, finland & viss export – har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 msek. Den svenska verksamhet-en – tunstall ab – sysselsätter ca 230 personer, med en omsättning på ca 300 msek.

Vill du vara med att utveckla och driva framgångsrika projekt på tunstall?

Tunstall är under en expansiv fas och behöver förstärka organisationen med ytterligare en projektledare inom området managed services.
syftet med rollen är att tillföra teamet ytterligare kompetens och bidra med erfarenhet i att driva framgångsrika projekt med fokus på tid, lönsamhet och nöjda kunder.
denna roll rapporterar direkt till projektansvarig sverige.

Utmaningen

Projektledaren ansvarar för att resursplanera, leda och driva projekten, efter överlämning från säljorganisationen till det att driftorganisationen tar över ägandeskapet.
inom avdelningen managed services arbetar vi med installationsprojekt innefattande trygghetstelefoner, lås , larm, och kringutrustning. När en kund (oftast en kommun) köper två eller flera funktioner, t.ex. Trygghetstelefoner och larmsystem, är det avdelningen managed services som hanterar dessa projekt. Ett vanligt projekt innefattar 500-1000 trygghetstelefoner, ofta handlar projekten om att installera nya modeller och succesivt förflytta tekniken från analog till digital. Som projektledare hanterar du runt 15-20 projekt löpande. Du ansvarar för alla inköp i projekten, och koordinerar materialflöden och arbetsinsatser från andra avdelningar.

Din bakgrund/profil

• vi söker en erfaren projektledare med ca 10 års erfarenhet av projektledning.
• vi tror du har erfarenhet från mindre projekt, gärna inom offentlig sektor, och att du är gediget teknikintresserad – gärna inom telekommunikation, el/tele, nätverk eller liknande.
• meriterande är om du har erfarenhet av offentliga upphandlingar/lou kunskap.
• har du därtill kännedom om vård- och omsorgssektorn och dess utmaningar ser vi det som extra meriterande.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som projektledare tror vi det är viktigt att du har en god förmåga att hantera många arbetsuppgifter och projektsamtidigt. Du är duktig på att sätta upp och bygga projektorganisationer, har en god känsla för struktur, har planerings- och uppföljningsförmåga samt är processorienterad. Du har en god social kompetens, är lyhörd och har en förmåga att hantera många olika kontaktytor både internt och externt.

Vi erbjuder dig

Tunstall erbjuder stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde självständigt och fritt i ett företag med ett bra arbetsklimat och en utvecklande miljö med hög kompetens. Du får möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position.

Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

Övrigt

Placeringsort stockholm, ca 100 resdagar/år.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 1