Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marketing Manager

Oavsett var du bor eller arbetar anser qleanair scandinavia att deras uppdrag består i att se till att du kan andas ren luft. Företaget utvecklar, formger och säljer lösningar för rena och kontrollerade miljöer. Qleanair scandinavia är världsledande när det gäller att lösa specifika utmaningar relaterade till miljö, säkerhet och hälsa och erbjuder teknik som förädlar och renar luften du andas.

Ambitionsnivån är hög inom qleanair scandinavia. Att tillhandahålla ren luft är en av dagens och morgondagens största utmaningar, och att ligga i framkant på området kräver en organisation, en kultur och en framåtanda som sticker ut.

Att kommunicera sitt varumärke är en viktig aspekt i företagets fortsatta framgång, internt såväl som externt.

Rollen

Arbetet med att fortsätta utvecklingen av en gedigen kommunikationsplattform är en direkt effekt av qleanair scandinavia’s försäljningsstrategi, där målsättningen är att företagets samtliga produkter ska säljas på alla marknader man är verksam på. Qleanair scandinavia’s positionering på marknaden är tydlig och dess produkter utvecklas i nära samarbete med befintliga och potentiella kunder, som befinner sig inom vitt skilda branscher.

I den här rollen samarbetar du med företagets ledning och produktchefer för att ta fram en sammanhållen portfölj av marknadsmaterial. Du utvecklar den grafiska profilen och företagets bildspråk på ett sätt som ytterligare fyller företagets varumärke med det som deras kunder uppskattar: kompetens, omtänksamhet och självförtroende.

Förutom den externa kommunikationen arbetar du även internt som en ambassadör för företagets kultur.

Du rapporterar till vp global marketing och till din hjälp har du bl.a. En erfaren medieproducent. Huvuddelen av produktionen sker via externa leverantörer i sverige och övriga världen – webbyrå, mediebyrå, fotografer etc.

Vi erbjuder

Som manager på marknadsavdelningen får du en central roll på företagets huvudkontor.

Rollen innebär en spännande utmaning att ta fram en plattform för att driva kommunikation kring ren luft på ett sätt som känns nytänkande och relevant på en global marknad.

Qleanair scandinavia är ett företag i tillväxt där du omgärdas av kompetenta, drivna kollegor som ser tekniken som en möjlighet att skydda människor och miljöer.

Företaget befinner sig i en spännande tillväxtfas och inom marknad finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil/bakgrund

Du är en van projektledare inom marknad b2b med gedigen erfarenhet av att kommunicera ett företags varumärke med hjälp av både fysiskt och digitalt material.

Länken mellan försäljning och kommunikation är tydlig för dig och tycker du dessutom att det känns viktigt att arbeta mot ett högre samhälleligt syfte, i det här fallet ren luft, känns säkert den här rollen extra relevant för dig.

Vem är du?

Du är van vid att höra att du är strukturerad och målmedveten.

Du är kreativ och har ofta idéer om hur produkter kan marknadsföras på nya och oväntade sätt.

Tycker du om att arbeta i en snabbfotad miljö, där ditt arbete syns och där förväntningarna är höga, är qleanair scandinavia rätt företag för dig.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

 

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 3