Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager – Management Consulting

Canea är ett kunskapsföretag som levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling. Canea grundades 1994. Sedan dess har företaget haft en god tillväxt. Under flera år har kontor funnits i stockholm och göteborg. Malmökontoret öppnades under 2010. Vår affärsidé är att hjälpa organisationer att analysera, utveckla och införa strategier, system och kompetens. Arbetet leder till mätbara resultat i form av ökad effektivitet och nöjdare intressenter. Canea har sedan fem år tillbaka börjat etablera sig internationellt.

Vi vill nu ytterligare accelerera vår tillväxt inom affärsområde management och söker därför en kam som primärt ska fokusera på att sälja våra konsulttjänster inom exempelvis strategi, lean/effektivisering, projektledning samt verksamhetsstyrning. I rollen ingår även att sälja in kompletta helhetsåtaganden som utnyttjar vår bredd inom konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar.

Du kommer att vara ansvarig för att driva försäljningen och affärsutvecklingen inom området, vilket innefattar marknadsbevakning, planering och genomförande av marknads- och säljkampanjer, säljmöten med såväl nya som befintliga kunder, behovsidentifiering, offertskrivande och förhandling med beslutsfattare.

Som ett stöd till våra managementkonsulter ser du till att befintliga kunder bearbetas effektivt för en ökad ny- och merförsäljning.

Vi erbjuder

för rätt person finns mycket goda möjligheter till personlig belöning och utveckling i ett positivt och öppet arbetsklimat med kollegor som bryr sig.
som medarbetare hos oss ingår du i en vinnande och växande organisation med många nöjda kunder och gott rykte på marknaden.

Kvalifikationer

• mycket god erfarenhet inom affärsutveckling och konsult- eller tjänsteförsäljning
• erfarenhet av management consulting
• vana vid att driva egna försäljningsprojekt
• akademisk utbildning inom teknik, ekonomi eller marknadsföring

Egenskaper

• självgående
• driven och säljfokuserad
• relationsskapare
• uthållig

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608