Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef

Specma Seals har levererat tätningslösningar till sina kunder i snart 100 år. Denna långa erfarenhet har gett stor kunskap och erfarenhet vilken är basen i det fortsatta arbetet som ledande partner för nordisk processindustri. Hög tillgänglighet för kunderna och förmåga att leverera den absolut bästa servicen och kvaliteten inom de branscher där vi är aktiva är ambitionsnivån för verksamheten. Specma Seals ingår i Latour Industries som är ett av fyra helägda affärsområden inom Latour med en total omsättning på 1,4 miljarder kronor Vi söker nu en Försäljningschef.

För att vara framgångsrik hos oss är du en positiv, engagerad och ärlig person som alltid är lösningsfokuserad. Du är stolt över att få leda försäljningen i ett specialistföretag och har ett intresse för, och en tro på produkterna. Du har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och människor och har ett utvecklat affärssinne. Du är en erkänt duktig ledare och din entusiasm smittar av sig på din omgivning.

Vi söker en person som har nedanstående erfarenheter och egenskaper:

• Erfarenhet av säljledande roll mot industrikunder, gärna inom processindustri
• Vana vid konceptuell försäljning, både att leda och operativt säljarbete
• Har arbetat i mindre eller medelstort företag
• Teknisk utbildning alternativt motsvarande teknisk/praktisk erfarenhet från arbetslivet
• Positivt inställd till att resa i tjänsten

Vad vi kan erbjuda dig

Vår företagskultur premierar friheten att få påverka och växa inom koncernen där snabba beslutsvägar är en självklarhet. Du kommer att leda en säljkår som erbjuder sina kunder marknadens bredaste utbud av produkter och specialisttjänster Vår företagskultur präglas av god stämning, professionalitet och en positiv framtidstro.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Serner på K2 Search AB, tel. 0702-900 995 eller researchkonsult Sara Elliot, tel  0706- 946 126 Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

.