Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadschef

Familjeföretaget Daloc, med huvudkontor i Töreboda, har tillverkat säkra dörrar sedan 1943. Företaget är idag Skandinaviens ledande och främsta tillverkare av brand-, ljud- och säkerhetsdörrar i stål och trä. Daloc-koncernen har ca 330 medarbetare och är verksam på ett flertal marknader i Europa. Produktionen äger rum vid moderna fabriker i Töreboda, Västerås och Mellerud. Dalocs vision är en framtid där man tar hänsyn till en dörrs funktionalitet och dess möjlighet att göra miljön vackrare. Då blir vår värld säkrare, vår livskvalitet höjs och vi kan leva mer harmoniskt. Dalocs medarbetare lever visionen varje dag; de inspirerar, överraskar och överträffar kundernas uppfattning om vad en dörr kan vara, med pålitlighet och hög kvalitet. Daloc står inför en spännande framtid och för att förstärka organisationen söker vi nu en Marknadschef.

I rollen som Marknadschef har du ansvaret för Daloc-koncernens externa och interna marknadsföring. Tjänsten innefattar såväl ett strategiskt perspektiv som ett ansvar att utveckla och samordna koncernens marknadsaktiviteter både för nya och befintliga distributionsled. Till din hjälp har du Marknadsrådet som du hämtar information och inspiration från, samt ett samarbete med det Tekniska rådet. De kommersiella framgångarna skapas med effektiv och varumärkesbyggande marknadsföring, både mot föreskrivande led och konsument. Du skall med långsiktigt och kvalitativt marknadsarbete stärka Dalocs kärnvärden; tillgänglighet, pålitlighet och långsiktighet.

Vi erbjuder

Detta är ett mycket spännande uppdrag i ett framgångsrikt, ägarlett bolag med hög moral, trovärdighet och marknadsledande produkter. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö i en bransch som är i ständig utveckling och där Daloc har som mål vara ledande i den vidare utvecklingen. Vi har stor kompetens inom bolaget och stöttar och hjälper varandra till utveckling och goda resultat. Marknadschefen rapporterar till koncernchefen och ingår i moderbolaget Daloc Futuras ledningsgrupp. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Töreboda och det förutsätts att du bor eller är villig att bosätta dig i närområdet.

Kvalifikationer

 • Internationell marknadsföring/marknadskommunikation
 • Erfarenhet och intresse av teknik/materialkunskap/byggprodukter
 • Erfarenhet av B2C och förståelse för B2B

Meriterande

 • Erfarenhet av både operativt och strategiskt marknadsarbete
 • Teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
 • Erfarenhet av både internationella samt ägarledda bolag med egen produktion
 • Erfarenhet av e-handel

Egenskaper

 • Gott självförtroende och trygg med sig själv
 • Lyhörd och flexibel
 • Entusiasmerande och god teamarbetare
 • Entreprenöriell och drivande, dvs handlingskraftig och får saker gjorda
 • Social, utåtriktad och jordnära

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search AB. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Tånghed Gunnarsson, tel: 0760 – 00 18 15 eller researchkonsult Maria Lidgren tel. 0735 – 32 09 49. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via www.k2search.se

.