Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business & Project Manager Cabin Solutions

Oavsett var du bor eller arbetar ser QleanAir Scandinavia det som sitt uppdrag att se till att du kan andas ren luft. Företaget utvecklar, formger och säljer lösningar för rena och kontrollerade miljöer, och produktportföljen består av industriell luftrening, skydd mot passiv rökning och skräddarsydda renrumslösningar. QleanAir Scandinavia är världsledande när det gäller att lösa specifika utmaningar relaterade till miljö, säkerhet och hälsa och erbjuder teknik som förädlar och renar luften du andas. För mer information: www.qleanair.se

Ambitionsnivån är hög inom QleanAir Scandinavia. Att tillhandahålla ren luft är en av dagens och morgondagens största utmaningar, och att sträva efter att vara i framkant på området kräver en organisation, en kultur och en framåtanda som sticker ut. Som om detta inte vore nog, är det ett självklart mål för QleanAir att inta och behålla en ledande position på en global marknad inom sina tre produktområden.

I arbetet med att uppfylla ambitionerna och målen behöver QleanAir ett tillskott i sin organisation, som kan ansvara för projekt och processer kopplade till att driva försäljning, utveckling och leverans inom det största affärsområdet Cabin Solutions. Detta är en unik möjlighet att komma in i ett företags tillväxtresa om du vill skapa resultat, göra skillnad och utvecklas.

Rollen

Rollen som Business & Project Manager är ny och innebär att du arbetar nära och rapporterar till företagets Executive Vice President, som är europeisk försäljningschef tillika affärsområdeschef för Cabin Solutions. Målsättningen är att du skapar dig en helhetsbild över affärsområdet Cabin Solutions för att de förändringar som planeras kan ske strukturerat och med bibehållen kvalitet och lönsamhet. För att uppnå detta arbetar du med att skapa analyser och rapporter kring produkterna inom Cabin Solutions, både på befintliga marknader och inför introduktion på nya. Som en viktig kontaktpunkt internt ansvarar du också för att ta in och sammanställa de förväntningar som främst kunder (befintliga såväl som potentiella) och försäljningsorganisationerna har. Med avstamp i analyserna och marknadens input driver du sedan olika interna projekt gentemot produktledning/ledningsgrupp, utvecklingsavdelning och leveransorganisationen.

Vi erbjuder

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i ett företag som har tagit sig an uppgiften att lösa en av vår tids mest kritiska utmaningar. Drivs du samtidigt av att befinna dig nära både affären och tekniken, omgärdad av kompetenta och drivna kollegor, är detta rollen för dig.

QleanAir är ett i grunden svenskt företag med global närvaro, och dess tillväxtresa har bara börjat. Företaget erbjuder produkter i premiumsegmentet och kunderna befinner sig i vitt skilda branscher och verksamhetsområden.

Att komma in som Business & Project Manager innebär att du kommer att synas och uppmärksammas eftersom ditt arbete resulterar i hett eftertraktad information, proaktivitet och överblick – faktorer som är avgörande för att företaget ska kunna växa och utvecklas enligt plan. Du får också möjlighet att arbeta internationellt, främst inom men även utanför Europa.

Eftersom rollen är ny har du alla möjligheter att forma den, och i takt med QleanAirs expansion växer dina ansvarsområden i rollen och dina möjligheter att utvecklas i företaget.

Din profil/bakgrund

Du har minst fem års erfarenhet från en kundnära roll i en projektdriven verksamhet efter dina högskolestudier. Du har även haft helt eller delvis ansvar för en produkt eller produktkategori under ca två år.
Kanske har du haft internationella kontakter, eller ser det som en spännande utmaning i din nästa roll. Du är genuint intresserad av teknik och affärer och har lätt för att kommunicera på svenska och engelska.

Vem är du?

Du är utåtriktad och engagerad, vilket gör att du har lätt för att skapa och bibehålla kontakt med olika personer och funktioner. Du är analytisk och drivande, tar initiativ och har lätt för att se helheter. Du är också strukturerad och är van vid att prioritera mellan dina olika arbetsuppgifter.

QleanAir Scandinavia samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta:
Katarina Åhlin, rekryteringskonsult, katarina.ahlin@k2search.se
Petter Pålsson, researchkonsult, petter.palsson@k2search.se

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

.