Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business & Project Manager Cabin Solutions

Oavsett var du bor eller arbetar ser qleanair scandinavia det som sitt uppdrag att se till att du kan andas ren luft. Företaget utvecklar, formger och säljer lösningar för rena och kontrollerade miljöer, och produktportföljen består av industriell luftrening, skydd mot passiv rökning och skräddarsydda renrumslösningar. Qleanair scandinavia är världsledande när det gäller att lösa specifika utmaningar relaterade till miljö, säkerhet och hälsa och erbjuder teknik som förädlar och renar luften du andas.

Ambitionsnivån är hög inom qleanair scandinavia. Att tillhandahålla ren luft är en av dagens och morgondagens största utmaningar, och att sträva efter att vara i framkant på området kräver en organisation, en kultur och en framåtanda som sticker ut.

I arbetet med att uppfylla ambitionerna och målen behöver qleanair ett tillskott i sin organisation, som kan ansvara för projekt och processer kopplade till att driva försäljning, utveckling och leverans inom det största affärsområdet cabin solutions.

Rollen

rollen som business & project manager är ny och innebär att du arbetar nära och rapporterar till företagets executive vice president, som är europeisk försäljningschef tillika affärsområdeschef för cabin solutions. Målsättningen är att du skapar dig en helhetsbild över affärsområdet cabin solutions för att de förändringar som planeras kan ske strukturerat och med bibehållen kvalitet och lönsamhet. För att uppnå detta arbetar du med att skapa analyser och rapporter kring produkterna inom cabin solutions, både på befintliga marknader och inför introduktion på nya. Som en viktig kontaktpunkt internt ansvarar du också för att ta in och sammanställa de förväntningar som främst kunder (befintliga såväl som potentiella) och försäljningsorganisationerna har.

Vi erbjuder

detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i ett företag som har tagit sig an uppgiften att lösa en av vår tids mest kritiska utmaningar.

Qleanair är ett i grunden svenskt företag med global närvaro, och dess tillväxtresa har bara börjat.

Att komma in som business & project manager innebär att du kommer att synas och uppmärksammas eftersom ditt arbete resulterar i hett eftertraktad information, proaktivitet och överblick – faktorer som är avgörande för att företaget ska kunna växa och utvecklas enligt plan.

Eftersom rollen är ny har du alla möjligheter att forma den, och i takt med qleanairs expansion växer dina ansvarsområden i rollen och dina möjligheter att utvecklas i företaget.

Din profil/bakgrund

du har minst fem års erfarenhet från en kundnära roll i en projektdriven verksamhet efter dina högskolestudier. Du har även haft helt eller delvis ansvar för en produkt eller produktkategori under ca två år.
kanske har du haft internationella kontakter, eller ser det som en spännande utmaning i din nästa roll.

Vem är du?

du är utåtriktad och engagerad, vilket gör att du har lätt för att skapa och bibehålla kontakt med olika personer och funktioner. Du är analytisk och drivande, tar initiativ och har lätt för att se helheter.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2