Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Konsult inom Deal Advisory/ Transaction Services

Kpmg är ett av sveriges ledande kunskapsföretag. Vi är 1600 medarbetare på 60 orter som lotsar våra kunder rätt i en alltmer komplex verklighet.

Har du erfarenhet som konsult och är intresserad av att arbeta brett med frågeställningar kopplat till operationell due dilligence, post deal och förvärv?
då kan du vara rätt för rollen som konsult inom kpmg:s affärsområde deal advisory och enheten transaction services/operations strategy group. Vi söker en konsult till denna växande enhet som dedikerat arbetar med operationella frågeställningar i samband med företagstransaktioner och post deal.

Inom operations strategy arbetar man med att identifiera och belysa de operativt viktigaste aspekterna för ett företags framtida utveckling.  analysen av de operativa möjligheterna/riskerna görs som ett eget projekt eller som en del i ett större transaktionsprojekt där ditt ansvar kommer vara att driva dessa projekt. Exempel på områden som är i fokus vid operationell due dilligence är inköp, produktion, supply chain, rörelsekapital och logistik. Efter ett genomfört förvärv arbetar man aktivt med övertagandefasen och den eventuella företagsintegrationen. I nära samarbete med teamen för kommersiell- och finansiell due dilligence hanteras analysprocessen och levererar heltäckande underlag i syfte att stödja klientens investeringsbeslut.

Vi erbjuder

en spännande roll i en omväxlande miljö. Kpmg är ledande inom transaktionsområdet och som konsult inom transaction services blir du en del av ett växande område. I rollen får du möjlighet att bygga verksamheten vidare utifrån din specifika kompetens och erfarenheter. Du får arbeta med en stor bredd av frågeställningar inom operationell due dilligence och integration/ separation samt med spännande uppdragsgivare, både riskkapitalbolag samt företag.

Rollen är placerad i stockholm.

Kvalifikationer

vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som konsult av att arbeta med transaktionsfrågor. Du har tidigare arbetat med antingen operationell due dilligence, synergianalyser, post deal och/eller integrations – och separationsprojekt.

Egenskaper

som person har du ett starkt driv och en vilja att prestera förstklassigt i alla situationer. Du har en god numerisk analytisk förmåga och är som person både positiv och ödmjuk.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608