Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Rep till R&D Spandex AB

Spandex specialiserar sig på försäljning, distribution och service inom digitaltryck, skärning, fräsning, material och aluminiumbaserade skyltsystem. Spandex representerar branschens ledande varumärken och har över 20 000 kunder i mer än 15 länder. R&D Spandex AB representerar den svenska marknaden och är återförsäljare åt 3M, Avery Dennison, Arlon och 3A. Företaget säljer även egna varumärken som ImagePerfect och ImageBond. R&D Spandex AB har för avsikt att växa kraftigt i Sverige och att etablera verksamhet i Finland, Norge och Danmark via förvärv under de kommande fem åren. Spandex ägs av Chequers Capital samt Management. I Sverige finns kontoret i Laholm med ca 45 anställda och en omsättning på ca 112 miljoner SEK. Läs mer på www.rdspandex.se

Som Sales Rep har du ansvar för att utveckla ca 200 kundkonton. Ditt ansvar är att hjälpa kunden att växa, ha koll på kundens projekt, kundens kunder samt kundens planer. Med tjänsten följer ett budgetansvar, resultatuppföljning samt uppföljning av kundaktiviteter. Telefonen är ditt viktigaste arbetsredskap och du ingår i ett team av Field Sales Reps, KAM och rapporterar till Sales Manager på R&D Spandex. 

I ditt dagliga jobb har du god hjälp av välutvecklade system för att styra beslut baserat på effektivitet och måluppföljning. Placering är företrädesvis, men inte nödvändigtvis, Stockholm. 

För att lyckas i rollen är du insatt i branschen med god kunskap om foliematerial och med ett väletablerat nätverk bland skyltmakare. Det är viktigt att du har en lång erfarenhet av försäljning och att du kan identifiera lönsamma affärer, liksom att du kan styra rätt produktmix hos respektive kund. Till detta är du en driven, utåtriktad och strukturerad person som uppskattar att arbeta i en föränderlig och prestigelös miljö. Du är öppen för nya arbetssätt och vill ständigt utvecklas. Du bygger förtroende genom beslut, kompetens och kunskap.

Vi erbjuder

Spandex är världens ledande leverantör inom skyltproduktions- och displaybranschen. De erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt paket och branschens bästa utvecklingsmöjligheter. Rätt kandidat kommer även att ha goda möjligheter att kunna jobba inom liknande roller i något av Spandex andra länder i Europa eller Australien. Vi söker därför en kandidat som vill utvecklas långsiktigt inom koncernen.

Kvalifikationer

 • Flerårig branscherfarenhet med ett etablerat kontaktnät
 • Erfarenhet av liknande roll, dvs säljare
 • Mycket god materialkunskap
 • Mycket god appliceringskunskap


Egenskaper

 • Driven 
 • Lösningsorienterad 
 • Har lätt för att ta beslut
 • Utåtriktad
 • Hungrig och tävlingsinriktad
 • Go Getter, självgående
 • Analytisk

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Pauline Nilsson Cattaneo, tel. 076-000 18 19 eller pauline.nilsson-cattaneo@k2search.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten här.

.