Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Account Manager

Edge HR hjälper alla typer av verksamheter med att göra personalfrågor effektiva och enkla. Våra webbaserade tjänster hjälper våra kunder att strukturera, effektivisera och organisera sina personalprocesser på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Tjänsterna består av abonnemangstjänster inom HR-området, dels av kundanpassade- och skräddarsydda tjänster såsom talent managementsystem, chefsportaler och rekryteringsverktyg. Edge HR ingår i Wise Group som är noterat på Nasdaq, Small Cap, Stockholm Läs mer om oss på www.edgehr.se

Som Senior Account Manager på Edge HR får du arbeta som säljande rådgivare med marknadens bredaste palett av systemlösningar och utbildningar inom HR-området. Du arbetar med både befintliga och nya kunder som du, i dialog med HR-chefer, har fokus på att hjälpa att finna de bästa lösningarna som stödjer kundernas verksamhetsmål, t ex för strategisk kompetensförsörjning, effektivare informationsspridning av HR-processer samt lönekartläggning. Du driver dina säljprocesser självständigt från kontakt till avtal, men har full backup av kompetenta kollegor när du så önskar. Du rapporterar till Head of Sales och rollen är placerad i Stockholm city.

För att lyckas i rollen har du stor fördel av att känna till de utmaningar man har på en HR-avdelning i kombination med erfarenhet från B2B försäljning i personliga möten med kund. Därför är det extra värdefullt om du själv har arbetat inom HR eller om du har sålt till HR-sidan förr.

Vi erbjuder

En viktig, seriös och kul tjänst i ett välmående växande företag inom Wise Group-koncernen! På Edge HR arbetar du med frihet under ansvar och tack vare deras erbjudande av systemlösningar, utbildningar, seminarier och projektledning som täcker hela livscykeln för en anställd har du de bästa förutsättningar att vara partner och ’trusted advisor’ hos dina kunder. Kulturen präglas av framåtanda och glädje; för att trivas bör du vara en prestigelös, lättsam lagspelare.

Kvalifikationer

• Senior i sitt sätt, är rådgivande, trygg och kundorienterad. Har med fördel en annan karriär med sig som erfarenhet, tex från HR-arbete, konsulting eller projektledning.
• Minst några års erfarenhet från försäljning B2B i personliga möten.
• Har god förståelse för HR-chefers utmaningar. 
• Har sålt tjänste- eller systemlösningar, meriterande om det riktar sig till HR-sidan såsom talent management, rekrytering, lön, tid, resa. Försäljning av CRM-system är också meriterande.

Egenskaper

• Driven
• Lättsam
• Enträgen/tålmodig 
• Prestigelös
• Lagspelare

 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Josefin Cohen på tel. 073-543 74 71 eller Cecilia Linhart på tel. 076-000 18 03 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se .

Executive Search se.