Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Operations Manager

Verisure har ett unikt sortiment av tjänster och produkter inom brand- och inbrottslarm. Faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 380 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Med fler än 2,1 miljoner kunder och 9 000 anställda världen över, är vi nummer ett i europa. Verisure är en del av securitas direct group.

Spännande möjlighet att få arbeta i ett internationellt tillväxtbolag och ingå i ett drivet säljteam i rollen som sales operations manager, linköping.

Vi söker nu två sales operations managers till inhouse sales och retention sales på verisure securitas direct i linköping. I tjänsten ingår såväl daglig säljledning som personalansvar för ditt team. Som sales operations manager befinner du dig mitt i produktionen för att säljleda, coacha och utbilda dina medarbetare. Rollen kräver en passionerad, energisk och uthållig person som har förmågan att entusiasmera medarbetarna i deras vardag.

Du driver mot uppsatta nyckeltal, har god affärsförståelse och det är viktigt att du har inblick i hela affärsprocessen. Vidare har du ansvaret att utveckla och förfina de verktyg som säljarna har till sitt förfogande i sina kundsamtal liksom övriga arbetsprocesser.

Du är uttalat prestationsinriktad och drivs av höga ambitioner. Du är en driven ledare med erfarenhet av försäljning och av att coacha och säljleda ett team. Du motiveras av tanken på att få arbeta i ett internationellt, snabbfotat, entreprenöriellt och framgångsrikt tillväxtföretag där förändringar hör till vardagen och egen initiativförmåga värdesätts. Du kommer att arbeta mot tydligt uppställda och mätbara mål. Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du har en god engelska i både tal som skrift.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search ab, tel 0760-001817 eller elin hedblad, researchkonsult, tel 073-521 65 70. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi behandlar ansökningar löpande.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 0