Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadschef B2C

Nobinakoncernen är Nordens största aktör inom persontrafik med buss. Verksamheten omfattar kontraktsbaserade regionala resor i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt interregional trafik i egen regi genom Swebus. Nobinakoncernen omsätter drygt 7 miljarder kronor, kör 3 500 bussar och är med drygt 260 miljoner resor per år ett av norra Europas tio större persontrafikföretag. Mer information återfinns på www.nobina.com

Vi assisterar nu Nobina, Sveriges ledande bussföretag, i rekryteringen av en ny Marknadschef B2C med strategiskt ansvar för resandeutvecklingen i Sverige. Spännande proaktiv och strategisk nyckelroll i en nyligen omorganiserad verksamhet!

I rollen som marknadschef B2C marknadsför du Nobina gentemot deras slutkunder, det vill säga bussresenärerna. Tillsammans med ditt team av marknadskommunikatörer ansvarar du för resandeutvecklingen och kundnöjdheten i de olika regioner i Sverige där Nobina har kunddrivna avtal. Ditt fokus är att öka kännedomen om Nobinas erbjudande och fördelarna med att resa genom att nyttja kollektivtrafik.

Du har ansvar för bolagets marknadsplan samt följer upp och utvärderar resultat vad gäller resandeutveckling, incitamentsintäkter och genomförandeförmåga i Nobinas lokala marknadsorganisationer. En stor utmaning är att driva och utveckla Nobinas kunders varumärken, att påverka och förändra resemönster genom indirekt marknadsföring.

Vidare har du ansvar för marknadsstrategier B2C centralt på Nobina samt att du leder inhouse-byrå för produktion av marknadsföringskampanjer med fyra medarbetare.

Marknadsföringsfunktionen på Nobina är nyligen omorganiserad och en viktig uppgift är att fortsätta utveckla processer och arbetssätt likväl som man är ute i Nobinas regionala affärsområden för att stötta och komplettera i regionernas marknads- och kampanjarbete.

Kvalifikationer

• Högskolekompetens eller annan eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation/försäljning
• Minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med erfarenhet av B2C avseende marknadsföring och försäljning av tjänster
• Förmåga att se affärsmöjligheter genom god affärsförståelse
• Mycket goda ledaregenskaper
• Erfarenhet av projektledning

Egenskaper

• Strategisk
• Social och med god kommunikativ förmåga
• Strukturerad
• Uthållig och lösningsorienterad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Haeger på K2 Search via mejl lena.haeger@k2search.se .  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansök tjänsten på www.k2search.se

 

Executive Search se.