Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef, Stockholm

Sirius it är ett nordiskt it-företag som utvecklar it-lösningar anpassade för offentlig sektor samt utvalda processområden inom det privata näringslivet. Bland kunderna finns apoteket, stockholms stad, vetenskapsrådet och många fler. Sirius it i norden har 400 medarbetare, varav 150 i sverige. Det svenska huvudkontoret är beläget i kista och företaget har också kontor i malmö och skellefteå.

Vi erbjuder
• ett mycket gott arbetsklimat – sirius it:s medarbetarundersökningar visar exceptionell goda resultat
• en position där möjligheten är stor att sätta din prägel på ett ungt, växande företag
• ett tillfälle att få arbeta med ett lönsamt och stabilt företag som har stor utvecklingspotential
• motiverade, kompetenta, initiativtagande och positiva arbetskamrater

Kvalifikationer
du har adekvat utbildning samt kompetens från beställar- eller leverantörsledet inom it. Du är bra på att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Det kan vara en fördel om du har tidigare erfarenhet av en ledarposition med personal- och affärsansvar inom en konsultorganisation samt även vana vid att arbeta med planering och kalkyl av it-projekt.

Egenskaper
din personlighet har stor betydelse och vi värderar högt om du som person är positiv, är bra på att motivera andra, är prestigelös, pragmatisk, resultatfokuserad och har en hög energinivå. Du tycker om att arbeta i en bred roll och har samtidigt ett helhetsperspektiv. Du är engagerad, relationsskapande och kan konkretisera dina visioner på ett tydligt operativt sätt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611