Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Manager Sverige

Inmotion är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och bussar. Under 2015 uppgick omsättningen till cirka 100 miljoner dollar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA med drygt 300 anställda. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 110 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien, sedan hösten 2014. Hemsidan är www.evs-inmotion.com

I rollen som HR Manager för Inmotion Technologies svenska verksamhet har du ett helhetsansvar för samtliga HR-relaterade processer. Detta är ett väletablerat och stabilt företag med många strukturer på plats, men också ett företag som är i tillväxtfas där processer och arbetssätt successivt behöver utvecklas, förbättras och moderniseras. Personalen utgörs till stor del av ingenjörer, personalomsättningen är låg och många känner stor passion för sitt uppdrag i företaget. Du har en spindel-i-nätet-funktion och lär känna alla personer i verksamheten.

Basen i arbetet utgörs av att säkerställa att HR-frågor hanteras på korrekt sätt i hela företaget. Det innebär att du sätter årsplanen för HR-arbetet och implementerar den löpande över året. Däremellan hanterar du till exempel rekryteringar, successionsplanering, organisationsfrågor, chefscoachingar och personalärenden som dyker upp. Du har en person i ditt team, ingår i ledningsgruppen, rapporterar till koncernens HR-direktör i Italien samt till svenska VD. Placeringen är i Tyresö, Stockholm.

Du har ett tydligt uppdrag och får arbeta med stor frihet under eget ansvar. För att lyckas i rollen behöver du kunna sätta mål, planera och självständigt styra och driva på mot de övergripande målen. Ibland dyker akuta frågor upp, sällan är den ena dagen den andra lik varför din flexibilitet och anpassningsförmåga ska balansera väl med din förmåga att planera. 

Vi erbjuder

Här får du arbeta i en nyckelroll i en stabil, global koncern som erbjuder miljövänliga lösningar för fordon. Kulturen präglas av innovation, teknik och ständig utveckling. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk miljö med höga ambitioner. Rätt person har fina möjligheter att ta nästa steg i sin karriär och utvecklas som HR Manager. 

Kvalifikationer

• Erfarenhet från brett HR-arbete såsom organisationsutveckling, rekrytering, internrekrytering och successionsplanering, lönekartläggning och lönesättning, fackliga kontakter, arbetsmiljöarbete etc.
• Erfarenhet från ingenjörstung verksamhet.
• Har arbetat i en internationell verksamhet.
• Meriterande om du har kunskap om det regelverk som följer för arbetsgivare med kollektivavtal.
• Akademisk examen är krav, företrädesvis från personalvetarprogrammet eller liknande.

Egenskaper

• Trygg i sig själv, vågar stå på sig för sin sak
• Är självgående med en egen inre motor som driver dig mot mål
• Förändringsbenägen och nyfiken på utveckling och bättre lösningar
• Anpassningsbar/flexibel
• Kommunikativt stark, är bekväm i att kommunicera på alla nivåer i organisationen

 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Linhart på tel. 076-000 18 03 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Tjänsten är aktuell så länge annonsen är synlig på vår hemsida. Ansök tjänsten på www.k2search.se

.