Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Manager Sverige

Inmotion är en ledande global oem-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och bussar. Under 2015 uppgick omsättningen till cirka 100 miljoner dollar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i sverige, kina och usa med drygt 300 anställda. På kontoret i stockholm arbetar cirka 110 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av zapi group, italien, sedan hösten 2014.

I rollen som hr manager för inmotion technologies svenska verksamhet har du ett helhetsansvar för samtliga hr-relaterade processer. Detta är ett väletablerat och stabilt företag med många strukturer på plats, men också ett företag som är i tillväxtfas där processer och arbetssätt successivt behöver utvecklas, förbättras och moderniseras. Personalen utgörs till stor del av ingenjörer, personalomsättningen är låg och många känner stor passion för sitt uppdrag i företaget.

Basen i arbetet utgörs av att säkerställa att hr-frågor hanteras på korrekt sätt i hela företaget. Det innebär att du sätter årsplanen för hr-arbetet och implementerar den löpande över året. Däremellan hanterar du till exempel rekryteringar, successionsplanering, organisationsfrågor, chefscoachingar och personalärenden som dyker upp. Du har en person i ditt team, ingår i ledningsgruppen, rapporterar till koncernens hr-direktör i italien samt till svenska vd.

Du har ett tydligt uppdrag och får arbeta med stor frihet under eget ansvar. För att lyckas i rollen behöver du kunna sätta mål, planera och självständigt styra och driva på mot de övergripande målen.

Vi erbjuder

här får du arbeta i en nyckelroll i en stabil, global koncern som erbjuder miljövänliga lösningar för fordon. Kulturen präglas av innovation, teknik och ständig utveckling. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk miljö med höga ambitioner.

Kvalifikationer

• erfarenhet från brett hr-arbete såsom organisationsutveckling, rekrytering, internrekrytering och successionsplanering, lönekartläggning och lönesättning, fackliga kontakter, arbetsmiljöarbete etc.
• erfarenhet från ingenjörstung verksamhet.
• har arbetat i en internationell verksamhet.
• meriterande om du har kunskap om det regelverk som följer för arbetsgivare med kollektivavtal.
• akademisk examen är krav, företrädesvis från personalvetarprogrammet eller liknande.

Egenskaper

• trygg i sig själv, vågar stå på sig för sin sak
• Är självgående med en egen inre motor som driver dig mot mål
• förändringsbenägen och nyfiken på utveckling och bättre lösningar
• anpassningsbar/flexibel
• kommunikativt stark, är bekväm i att kommunicera på alla nivåer i organisationen

 

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2