Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektchef Bostad Göteborg

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är Riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Läs mer på www.riksbyggen.se

2021 skall den nya nära storstaden Göteborg vara klar och 1000-tals nya bostäder och arbetsplatser skall byggas. De kommer att nås via gröna torg och blomstrande gator. Vattnet kommer närmre och du kommer kunna simma i älven. Masthuggskajen, Frihamnen, Skeppsbron, Centralen- området, Lejonstaden och Järntorget är några platser där den nya staden skall växa. Riksbyggen deltar redan i projekt kring Masthugget och Järntorget, men vi kommer att vara med på många fler ställen och rustar oss nu för att kunna ta oss an ännu fler visionära stadsutvecklingsuppgifter.

En Projektchef hos oss ansvarar för de stora husbyggnadsprojekten. Det kan röra sig om flera hundra bostäder som skall byggas. I uppgiften ingår att vara med och tillsammans med staden ta fram idéers kring ett planerat område, delta vid mark- och fastighetsförvärv samt vara delaktig i produktutveckling av det som skall byggas. Du sätter samman och leder projektgrupper med projektledare, ingenjör, arkitekt, säljare/marknadsförare, och fastighetsförvaltare från Riksbyggen. Gruppen arbetar med allt ifrån att kreera idéer och fatta beslut om hus och planlösning, fördelning av rumsstorlekar, prissättning av lägenheter till hur uteplatser och rabatter skall se ut samt slutligen till att välkomna kunderna till sin nybyggda bostad.

Tillsammans med Riksbyggens säljavdelning genomför du kundanalyser och undersökningar. Detta för att förstå och kunna möta kundernas behov och önskemål.

Vidare leder du projekteringsarbeten, upprättar förfrågningsunderlag och entreprenadupphandlingar samt handlar upp projektörer och byggentreprenader. Du är ansvarig för projekt- och byggledning.

Som Projektchef verkar du aktivt för en öppen dialog med dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att dina kollegor och samarbetspartners förstår vilka mål ni tillsammans skall uppnå. I ditt ansvar ingår även att skapa förutsättningar för ett gott samarbete med externa konsulter och entreprenörer. Du är en förebild avseende företagets värderingar. Rollen innebär många olika kontaktytor såväl internt som externt, varför det är av största betydelse att du drivs av att bygga och vårda goda relationer. Du rapporterar till marknadsområdeschef Bostad, Göteborg.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig egenpåverkan, stimulerade arbetsuppgifter, egen utveckling med goda karriärmöjligheter, frihet att planera och förlägga ditt arbete, trygghet och framför allt trevliga och kunniga kollegor. Dessutom bra arbetsvillkor. Att Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder är garanten för våra arbetsvillkor. Vi lever av och med samhällsutveckling, sätter människor i centrum och verkar på allvar för en hållbar utveckling.

Kvalifikationer

• +10 års erfarenhet av projektledande roll alt chefsroll i byggbranschen – helhetsansvar
• Gedigen erfarenhet från nybyggnation, helst flerbostadshus
• Du är van vid att arbeta självständigt men även i gruppen – vara en god ledare och relationsskapare
• Du är van vid att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv och mot uppsatta mål
• Relevant akademisk examen

Egenskaper

• Självständig och trygg i din roll
• Driven
• Strategisk och analytisk
• Affärsmässig
• Kommunikativ
• Relationsskapande

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Philip Lundahl på K2 Search, tel. 0760-00 18 02 eller Matilde Castoldi, tel. 0735-21 65 01. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se   

Executive Search se.