Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Stockholm

Swedish match är ett unikt företag med sitt utbud av marknadsledande varumärken inom snus, övriga tobaksprodukter samt tändstickor och tändare. Koncernens verksamhet är global med en nettoomsättning uppgående till ca 12 500 msek.

Då vår nuvarande regionchef går vidare i karriären utanför swedish match söker vi nu ersättaren som tar regionen till nästa nivå.

Utmaningen

syftet med rollen är att planera, leda och kontrollera försäljningsaktiviteterna i regionen, så att uppsatta försäljningsmål uppnås. Vidare handlar rollen om att ytterligare förstärka varumärken samt säkra upp att organisationen arbetar på ett effektivt och rätt sätt, enligt uppsatta policys och riktlinjer.

Din bakgrund/profil

vi söker en erfaren ledare som är van vid att leda ett försäljningsteam. Du har god förståelse för affärslogiken och kommer från fmcg, dvh och/eller servicehandeln. Du trivs i en operativ säljledarroll och är aktiv med att coacha och stötta säljarna i deras arbete.

Är du den vi söker?

för att lyckas i rollen som regionchef menar vi att du har ett starkt affärsdriv, är skicklig inom förhandling samt har en naturlig pondus. Du bör också ha en strategisk höjd samt goda ledaregenskaper. Vidare tror vi att du har ett innovativt synsätt, är nytänkande och bra på att se möjligheter och lösningar. Du har en stark drivkraft och vilja att göra ett avtryck och skapa resultat tillsammans med ett bra team och tillsammans med övriga koncernen.

Du erbjuds

Swedish match vision är “en värld utan cigaretter” och dess kärnvärden är passion, Ägarskap, kvalitet och innovation. På swedish match ges du möjligheten att bli en del av ett företag med både stolt tradition och stark innovationskraft. Du får möjlighet att komma in i en spännande och bred roll i ett bolag som är i en förändringsfas.

Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang och driv.

Övrigt

placering vid swedish matchs huvudkontor i centrala stockholm

Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med:
arnold sjölund | 076-000 18 21 eller josefin cohen | 073-543 74 71

Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
ansök till tjänsten på www.k2search.se .

Välkommen med din ansökan!

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611