Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Stockholm

Swedish Match är ett unikt företag med sitt utbud av marknadsledande varumärken inom snus, övriga tobaksprodukter samt tändstickor och tändare. Koncernens verksamhet är global med en nettoomsättning uppgående till ca 12 500 MSEK. Vi är certifierade mot ISO 9001/14001 och FSC®

Då vår nuvarande Regionchef går vidare i karriären utanför Swedish Match söker vi nu ersättaren som tar regionen till nästa nivå. Du ingår i Field Operations ledningsgrupp och rapporterar direkt till vår Field Operation Manager.

Utmaningen

Syftet med rollen är att planera, leda och kontrollera försäljningsaktiviteterna i regionen, så att uppsatta försäljningsmål uppnås. Vidare handlar rollen om att ytterligare förstärka varumärken samt säkra upp att organisationen arbetar på ett effektivt och rätt sätt, enligt uppsatta policys och riktlinjer. Du har fullt personalansvar för Field Sales teamet i regionen som består av 11 säljare.

Din bakgrund/profil

Vi söker en erfaren ledare som är van vid att leda ett försäljningsteam. Du har god förståelse för affärslogiken och kommer från FMCG, DVH och/eller servicehandeln. Du trivs i en operativ säljledarroll och är aktiv med att coacha och stötta säljarna i deras arbete. Vi ser gärna att du varit med att driva ett förändringsarbete och kan beskriva detta för oss.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Regionchef menar vi att du har ett starkt affärsdriv, är skicklig inom förhandling samt har en naturlig pondus. Du bör också ha en strategisk höjd samt goda ledaregenskaper. Vidare tror vi att du har ett innovativt synsätt, är nytänkande och bra på att se möjligheter och lösningar. Du har en stark drivkraft och vilja att göra ett avtryck och skapa resultat tillsammans med ett bra team och tillsammans med övriga koncernen. Vi tror även att du trivs i ett företag i förändring där du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter.

Du erbjuds

Swedish Match vision är “En värld utan cigaretter” och dess kärnvärden är Passion, Ägarskap, Kvalitet och Innovation. På Swedish Match ges du möjligheten att bli en del av ett företag med både stolt tradition och stark innovationskraft. Du får möjlighet att komma in i en spännande och bred roll i ett bolag som är i en förändringsfas. Du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och skapa något riktigt bra!

Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang och driv. Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

Övrigt

Placering vid Swedish Matchs huvudkontor i centrala Stockholm

Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med:
Arnold Sjölund | 076-000 18 21 eller Josefin Cohen | 073-543 74 71

Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Ansök till tjänsten på www.k2search.se .

Välkommen med din ansökan!

Executive Search se.