Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Financial Services Account Director Market & Sales

KPMG erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom sitt globala nätverk är KPMG ett av världens ledande kunskapsföretag med 155 000 specialister i 155 länder. Läs mer om oss på www.kpmg.se

Med syftet att öka försäljningen hos befintliga och potentiella kunder så förstärker nu Market & Sales inom KPMG sin organisation med en Account Director för Financial Services.
I den här rollen kommer Du att arbeta både strategiskt och operativt inom KPMG, tillsammans med kontoansvariga Partners, för att vinna fler större koncernövergripande affärer. Du kommer också att ha en samordnande funktion emellan Skatt, Rådgivning och Revision. 
Financial Service Account Director skall arbeta både strategiskt och operativt inom KPMG för att vinna fler större uppdrag och arbeta med planer och processer för hur bolaget utökar affären med sina nuvarande kunder samt attraherar potentiella kunder inom Financial Services.

Market & Sales är en tvärfunktionell enhet inom KPMG vars syfte är att främja affären för samtliga tre affärsområden inom KPMG; revision, skatt och rådgivning. Inom Market & Sales finns säljkompetens, Bid Managers och andra kompetenser som kan bygga affärsmässiga och komplexa offerter för bolagets nuvarande och potentiella kunder. Rollen är placerad i Stockholm och du kommer att rapportera till Head of Market & Sales.

Vi erbjuder

En spännande roll i en omväxlande miljö med möjligheten att få driva affärer och att arbeta med komplex tjänsteförsäljning. Rollen är utåtriktad och innebär många externa kontakter och ett starkt affärsfokus. Förutom relationsbyggandet med kunder inom bank, finans och försäkringsbranschen så interagerar du med seniora Partners inom KPMG och har flertalet internationella kontakter. För att trivas här har du höga ambitioner att utveckla dig själv och dina kunder och för rätt person finns goda förutsättningar för en utvecklande karriär. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning/affärsutveckling från bolag med komplex tjänsteförsäljning alternativt en konsultorganisation. Du har en mycket god förståelse och kontakter på C-level nivå inom Financal Services. Du brinner för affärsutveckling och har förmågan och erfarenhet av att få specialister att arbeta mot gemensamma mål. Dina ansvarsområden har omfattat att arbeta med utveckling av kunderbjudandet och att få verksamheten att arbeta mot gemensamma mål för att öka försäljningsresultaten. I grunden har du en akademisk examen.

Egenskaper

Som person är du en stark relationsbyggare som har förmåga att bygga förtroende både internt och externt. Du är drivande, uthållig och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Du besitter också en mycket god analytisk förmåga.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Fredriksson på tel. 076-000 1812 eller Lena Haeger på tel. 070-392 37 10 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då urval sker löpande. Ansök tjänsten digitalt på www.k2search.se

.