Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Automation

Toyotas helägda dotterbolag Toyota Material Handling Europa (TMHE), är en av Europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment och i vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. TMHE har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i Sverige. Inom TMHE´s verksamhet på Lindholmen i Göteborg ligger avdelningen TMHE Logistics Solution där man idag är ca 50 personer. För att vara del av den snabba tillväxten inom affärsområde Automation söker vi en Projektledare Automation.

TMHE Logistics Solutions står inför en mycket spännande framtid med en rad utmaningar som har med vår bransch och vår omvärld att göra. Inom affärsområdet Automation arbetar dedikerade och kreativa kollegor med den senaste tekniken inom automatiserade truckar – morgondagens logistiklösningar som kontinuerligt vinner ny mark. Affärsområdet ligger i teknikens framkant och tillväxttakten är hög.

I rollen som Projektledare har du en nyckelroll i organisationen och ansvarar för leda kundprojekt med målsättningen att effektivt och kvalitetsmässigt implementera logistiklösningar hos kunder i Europa. Du kommunicerar med kunder och kollegor på de europeiska säljbolagen och som projektledare är ditt ansvar att leda kundprojekten där målet är att snabbt och effektivt implementera autopilotsystem hos kunderna.

Rollen har ett stort inslag av interkulturell kommunikation och du bör trivas med att möta människor i olika kontexter i en teknisk visionär miljö. Detta är en nyckelroll i vår organisation och du arbetar utifrån vårt kontor på Lindholmen Science Park i Göteborg. Tjänsten innebär cirka 50 resdagar per år.

Vi erbjuder

Möjligheten att få arbeta inom en internationell miljö inom ett företag som jobbar med morgondagens teknik. Detta är en unik möjlighet att få vara med och utveckla ett framgångsrikt företag inom tillverkande industri till nästa nivå. Du får arbeta i en högpresterande miljö där du, tillsammans med dina kollegor, kan påverka utvecklingen av tekniken och varumärket globalt. Du bör drivas av att arbeta i en dynamisk kultur i ett tillväxtföretag med mycket höga ambitioner och lång tradition av framgångsrika produkter och lösningar till kunderna.

Kvalifikationer

Hos TMHE Logistics Solutions råder kulturen är vi övertygade om att starka individer bygger starka lag. Som medarbetare hos TMHE förväntas du ta ansvar för dina handlingar, vara engagerad och uttrycka din åsikt, visa respekt för människorna omkring och sträva efter ständiga förbättringar. För att lyckas i roller ser vi att du behöver:

• Eftergymnasial utbildning på högskolenivå med inriktning teknik eller logistik
• Minst 5 års erfarenhet av att leda och leverera kundprojekt som projektledare för tekniskt avancerade produkter hos krävande kunder
• Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med certifierade projektmodeller (ex XLPM)
• God kunskaper i engelska i tal och skrift, ytterligare europeiska språk är meriterande
• Utåtriktad och kundorienterad
• Driven och resultatinriktad teamspelare
• Strukturerad

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Carl-Johan Borvander, tel 0723-011753 . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval sker löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.