Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business controller

MedMera Bank driver sedan 2007 bankrörelse under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder konsumentkooperationens  medlemmar ett brett spektrum av finansiella tjänster. Bland produktutbudet finns kontoprodukter både med och utan kreditfunktion. Utöver kortprodukterna tillhandahåller även banken Sparprodukter och privatlån. Banken fungerar även som finansavdelning för moderbolaget KF och systerföretaget Coop Sverige. Coop – Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.  Se även www.coop.se

Rollen

I funktionen som business controller får du ett brett ansvar för affärsplaner, prognoser och riskbedömning i banken. Du följer upp resultat och balans mot lagda planer och arbetar med förbättringsförslag och riskanalyser av dessa. Du sammanställer prognoser på månad och kvartal tillsammans med löpande rapporter till koncernens controller. Du får vidare möjligheten att utveckla rapportering och investeringskalkyler. Dina återkommande kontaktytor förutom kollegorna är projektledare, produktägare, IT, företagsledning samt förekommande dotterbolag inom koncernen.
Vi erbjuder 

Vid Coops huvudkontor i Solna Business Park så erbjuds kvalificerad kandidat en mycket spännande och synlig funktion i MedMera Bank. Du kommer till ett mycket motiverat team som styrs genom informell hierarki. Här erbjuds du en bred roll som erbjuder en lika mycket professionell som personlig utveckling.

Kvalifikationer

Vi tror att du har visat utmärkta resultat från din första eller andra anställning som business controller eller affärsanalytiker i en större organisation som kan vara detaljhandel, industri eller tjänstenära sektor. Det är mycket meriterande med erfarenhet från bank- och/eller finansbranschen. Utöver controllererfarenheten är det meriterande om du dessutom har arbetat i en projektintensiv miljö Du är akademiker och med goda resultat.

Egenskaper

För att trivas på MedMera Bank är du en prestigelös och trygg person som uppskattar en högintensiv vardag där du får ett brett och omfattande ansvar. Du har blivit erkänd för ditt sätt att leverera i tid och för ditt sätt att hantera mellanmänskliga relationer.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Arnold Sjölund, rekryteringskonsult: arnold.sjolund@k2search.se eller Anders Hollqvist, senior researchkonsult: anders.hollqvist@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 augusti 2016. Ansök tjänsten på www.k2search.se

 

.