Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Solution Architect

Toyotas helägda dotterbolag toyota material handling europa (tmhe), är en av europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Tmhe har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i sverige. Inom tmhe´s verksamhet på lindholmen i göteborg ligger avdelningen tmhe logistics solutions som ansvarar för utveckling och implementering av logistiklösningar utöver de traditionella trucklösningarna. Internet of things, digital transformation och industri 4.0, det är tmhe logistics solutions.

Vill du arbeta verksamhetsnära i en organisation där du kan vara med och göra skillnad? med utveckling av internet of things, avancerade tekniska lösningar, nya arbetsmetoder och att bryta ny mark? känns detta inspirerande,  spännande och därmed  viktigt för dig i din nästa roll? som solution architect kommer du ansvara för att utveckla och driva i_site, den telematikplattformsarkitektur som tillgodoser kundernas behov nu och i framtiden.

Applikationen  i_site,  är en fleet management tjänst. Systemet omfattar både on board och off board, och bygger på uppkopplade truckar som använder mobil data för att kommunicera med ett centralt system. Som solution architect kommer du bland annat vara ansvarig för telematik plattformens arkitektur, ansvara för den systemarkitektur som ska utvecklas och i vilken riktning utvecklingen skall gå, föreslå och säkra implementeringen av lösningar och metoder för i_site. Du ansvarar därvidlag för att framtidssäkra i_site, stödja olika utvecklingsprojekt och se till att systemet framöver utvecklas i linje med organisationens strategiska plan.

Du jobbar utifrån vårt kontor på lindholmen science park i göteborg, och du rapporterar business unit manager telematics.

Vårt erbjudande

hos oss får du möjlighet att få arbeta inom ett expansivt företag inom den senaste tekniken! du får arbeta i en högpresterande miljö, bör tycka om att arbeta i en dynamisk kultur i ett tillväxtföretag med mycket höga ambitioner och lång tradition av framgångsrika produkter och lösningar till kunderna.

Kvalifikationer

• högskole-/civilingenjör eller motsvarande inom relevant utbildning
• lång erfarenhet av att arbeta övergripande inom systemarkitektur, av ansvar från ax till limpa
• erfarenhet av utveckling inom några av följande tekniker:
drm, platform architecture
• förstå de övergripande affärsbehoven och designa arkitekturen utifrån dessa
• erfarenhet av att arbeta agilt inom scrum team
• strukturerad
• lösningsorienterad
• teamspelare

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 2