Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kommunikationschef Röda Korset, Stockholm

Röda korset är en världsomspännande organisation som arbetar med humanitärt hjälparbete. Vårt mål är att förhindra och lindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår. Svenska röda korset är en medlemsstyrd organisation med närmare 250 000 medlemmar och över 1 200 lokala rödakorskretsar runtom i sverige som engagerar cirka 35 000 frivilliga.

Vi har höga krav på dig
du har tidigare varit chef för en större avdelning, minst 8 personer. Dina tidigare roller kan ha varit kommunikationschef, marknadschef eller försäljningschef där du varit delaktig i arbetet att skapa kommunikations- och varumärkestrategier åt välkända varumärken. Vi ser gärna att du tidigare suttit med i ledningsgrupp, har erfarenhet av kriskommunikation samt kunskap om nya medier och modern teknik. Du har en väldigt god språkförmåga och kan utan vidare formulera dig väl i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av någon typ av ideellt arbete ser vi det som ett stort plus.

Som person trivs du med att ha ett stort kontaktnät inom näringslivet. Du har ett stort intresse för samhällsfrågor och trivs med att skapa delaktighet bland dina kollegor. Du har mod att skapa förändringar om det behövs och lockas av utvecklingsinriktat arbete. Struktur och ordning & reda krävs också för att lyckas i rollen.

Som chef är du trygg, har stark integritet, är ansvarsfull, förtroendeskapande och modig.

Självfallet delar du röda korsets humanitära värderingar.

Sök tjänsten
i denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult annika stålhandske holm, på tfn 08/555 29051. Du är välkommen med din ansökan via www.k2search.se.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0