Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Systemutvecklare inom .NET

Toyotas helägda dotterbolag toyota material handling europa (tmhe), är en av europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Tmhe har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i sverige. Inom tmhe´s verksamhet på lindholmen i göteborg ligger avdelningen tmhe logistics solutions som ansvarar för utveckling och implementering av logistiklösningar utöver de traditionella trucklösningarna.

Vill du arbeta verksamhetsnära i en organisation där du kan vara med och göra skillnad? jobba med internet of things, avancerade tekniska lösningar, nya arbetsmetoder och med att bryta ny mark? Är dessa saker viktiga för dig i din nästa roll som utvecklare? Är det dags att anta en ny utmaning och bli del av en snabbväxande lokal och global organisation?

Inom affärsområdet telematics arbetar vi med digital innovation, d.v.s. Med att identifiera nya lösningar som ska leda till nya affärsmöjligheter i den digitala framtiden. Som systemutvecklare inom .net  hos tmhe logistics solutions kommer du att bli en del av ett drivande och kompetent team som jobbar med internet of things (iot) teknologi och i_site, vår fleet management lösning för förarlösa truckar som är den bästa på marknaden.

Du är placerad vid vårt kontor på lindholmen science park i göteborg, och du rapporterar till business unit manager telematics.

Vi erbjuder

hos oss får du möjligheten att som del i vårt engagerade team, bygga och utveckla affärsområdet telematics starkt med innovativa, värdeskapande lösningar som möter kundernas behov. Du får arbeta i en högpresterande och internationell miljö och du bör tycka om att arbeta i en dynamisk kultur  med mycket höga ambitioner varje dag. Vår långa tradition av framgångsrika produkter och lösningar till kunderna ger oss en stabil grund att stå på när vi bygger framtidens lösningar för kunderna.

Kvalifikationer

• högskole-/civilingenjör eller motsvarande relevant utbildning
• erfarenhet av utveckling inom några av följande tekniker:
c#, .net, ado.net, entity frameworks, asp.net mvc, javascript, jquery, ms sql
• erfarenhet av web- och applikationsutveckling
• meriterande är erfarenhet av scrum och testdriven utveckling
• teamorienterad
• lösningsfokuserad
• strukturerad

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med carl-johan borvander, tel 0723-011753.
alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 3