Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Group Manager – Software Development

Toyotas helägda dotterbolag toyota material handling europa (tmhe), är en av europas ledande leverantörer av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Tmhe har ett försäljnings- och servicenät som är aktivt i över 30 länder och har idag mer än 2 000 anställda i sverige. Inom tmhe´s verksamhet på lindholmen i göteborg ligger avdelningen tmhe logistics solutions som ansvarar för utveckling och implementering av logistiklösningar utöver de traditionella trucklösningarna.

I rollen som group manager ansvarar du för att ta utvecklingsorganisationen, produkterna och logistics solutions till nästa nivå. Du motiveras av att få vara med på en tillväxtresa i en roll som är strategiskt viktig, och avgörande för att bolaget skall kunna realisera högt ställda mål avseende produktutveckling, kvalitet och tillväxt.

Som group manager ansvarar du för avdelningen software development, och i dagsläget 14 kompetenta mjukvaruutvecklare. Avdelningen beräknas växa kraftigt under de närmaste åren. Du behöver ha en djup teknisk förståelse, ha förmåga att coacha och motivera medarbetare samt vara en van lönesättande chef som tidigare drivit och byggt upp en mjukvaruutvecklingsavdelning.

Inom rollen ligger också ansvar för beräkning, underhåll och kvalitetssäkring av arkitektur och prestanda, test och verifikation samt kvalitetsprocesser och datasäkerhet.

Du är placerad vid vårt kontor på lindholmen science park i göteborg och rapporterar till manager development & support.

Vi erbjuder

hos oss får du möjligheten, att som del i vårt engagerade team, bygga och utveckla avdelningen som arbetar med värdeskapande lösningar för att möta kundernas behov. Du får arbeta inom ett högintressant teknikområde med en mycket stor framtida potential. Som group manager får du bygga en position inom ett globalt företag i ett team med dedikerade och kreativa kollegor.

Kvalifikationer

• teknisk eftergymnasial utbildning och mångårig erfarenhet inom it-branschen
• erfaren och dokumenterat framgångsrik ledare – gärna inkluderande förändringsarbete
• förståelse för .net, c# och scrum
• erfarenhet från förändringsarbete
• vana av ansvar för beräkning, underhåll och kvalitetssäkring av arkitektur och prestanda
• van vid att ansvara för att leveranser håller tidplan och budget i utvecklingsprojekt och kunddriven utveckling
• driven och engagerad
• teamorienterad och en utmärkt kommunikatör
• förbättringsdriven med ett strategiskt tänk

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 1