Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Channel Account Manager

Benify är ett av europas snabbast växande hr-förmånsföretag och har växt till en ledande marknadsposition. Vi älskar vår produkt och har alltid fokuserat på att få visa den för hela välden. Vi har siktet inställt på world domination! men ett steg i taget. Vårt nuvarande fokus ligger att introducera vår produkt för europa. På benify säljer vi en unik produkt som gör företag till bättre arbetsgivare. Vår produkt används idag av drygt 800 000 medarbetare på ca 700 bolag. Vi hjälper våra kunder över hela världen med den aktuella utmaningen att bli attraktivare arbetsgivare.

Har du någonsin funderat hur det skulle vara att ta över världen? satsar du på att ta hem världsmästartiteln i strategispelet risk? pass på: här kommer chansen! har du inte redan hört talas om benify kommer det snart vara din förtjänst att alla kommer göra det. Vår vision är enkel: world domination.

Vi söker nu någon som kan uppgradera benifys försäljning via samarbetspartners till version 2.0. För att expandera globalt spelar framgången med partnerförsäljningen en oerhört viktig roll. Du kommer arbeta nära benifys ledning där du ansvarar för hela kedjan, allt från identifiering av potentiell samarbetspartner till avslut. I rollen som channel account manager ansvarar du för hela säljprocessen och det kommer vara din uppgift att tillgodose våra samarbetspartners med rätt verktyg för de ska nå framgång med vår produkt. Vi kommer lita till din förmåga att skapa nya kontaktytor samt ditt öga för att se potential till långsiktiga samarbeten.

Vi erbjuder

vi är ett hr-tech bolag med aggressiva tillväxtmål. Du kommer att få möjlighet att vara med och utveckla så väl din roll som benify som bolag med mycket frihet och ansvar i takt med att benify expanderar. Du kommer att vara en del av ett ungt bolag med hungriga och ambitiösa medarbetare som älskar att ha roligt tillsammans.

Kvalifikationer

Vi letar efter någon som besitter en energisk personlighet med utstrålning och social förmåga som världen sällan skådat. Benify arbetar på en utmanande marknad med en komplex miljö och vi förväntas leverera resultat av god kvalitet. Att arbeta mot dessa mål kräver en resultatinriktad mentalitet där du göra vad som krävs för att leverera resultat. Självklart är du en stjärna på försäljning och kan både genomföra affärer själv samt bidra i försäljningsarbetet tillsammans med andra.

På benify arbetar vi hårt samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet. Det beror på att vi bara anställer personer som vi verkligen gillar.

 

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608