Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Gruppchef Technology

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Konsulter med olika kompetenser samverkar och genomför projekt, från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Verksamheten bedrivs på cirka 80 orter i sverige, finland och norge. År 2015 omsatte rejlers 1900 msek och har ca 2000 medarbetare. Rejlers är ett familjeföretag noterat på nasdaq omx.

Som gruppchef technology ska du med full kraft driva tillväxten och utvecklingen på gruppen och i regionen. Med ett coachande ledarskap är ditt fokus marknadsbearbetning, affärer och medarbetare, för att tillsammans skapa tillväxt. Rollen är multidisciplinär och du ska kunna hantera en rad olika områden. Din framgång mäts i tillväxttakt, omsättning, lönsamhet samt resultat i medarbetarundersökningar.

Inom technology arbetar vi med industriprojekt inom områden som livs- och läkemedel, gruvnäring, papper och massa samt stål- och verkstadsindustrin. Uppdrag som tillsammans med våra kunder tar oss ut i världen. Hos oss arbetar du med tekniker och ingenjörer som jobbar med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll.

Vi erbjuder

Rollen som gruppchef är en nyckelfunktion i ett expansivt företag med ett tydligt kundfokus och ett starkt varumärke. Rejlers har utvecklats starkt och som gruppchef har du stora möjligheter att påverka och driva den fortsatta expansionen i regionen.

Kvalifikationer

• erfarenhet från ledande roll i företag med fokus på tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter.
• gärna erfarenhet från sektorer som livsmedelsteknik eller läkemedelsindustrin.
• dokumenterad och framgångsrik ledarerfarenhet med affärsfokus
• goda kunskaper inom projektledning
• strukturerad och organiserad
• visionär och strategisk
• målmedveten, drivande och resultatinriktad
• duktig kommunikatör

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Har du frågor gällande rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult martin edqvist på 076–54 54 028 eller researchkonsult johanna mattsson på 0735-216 500. Intervjuer sker löpande så vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan snarast på www.k2search.se.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 0