Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Practice Leader Finance Executive

Vill du bli K2 Search nästa Practice Leader inom Finance Executive?

K2 Search nätverk Finance Executive har blivit en succé. Nu letar vi efter dig som vill ta denna satsning till nästa nivå. Är det du?

Som en av de främsta Executive Search-bolagen i Norden letar nu K2 Search efter en passionerad konsult med ett särskilt ansvar för headhunting inom ekonomi/finans. Sedan starten av K2 Search för tio år sedan har rådgivning och headhunting/search inom finans/ekonomi varit en stor del av vårt erbjudande. Under dessa år har vi stöttat några av Sveriges starkaste varumärken med rekrytering av främst CFO- och ekonomichefsroller. Med Finance Executive stärker vi nu denna inriktning som ett av K2 Search starkaste kompetensområden.

För att lyckas väl i rollen som Practice Leader har du en bakgrund inom ekonomi/finans, har arbetat i seniora linjeroller och som rekryteringskonsult. Du är civilekonom eller har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Som person är du naturligt förtroendeingivande och för dig vant bland högre beslutsfattare i en konsultativ roll. Du är familjär inom landskapet av stora och mindre banker, investmentbolag, riskkapitalbolag och finansbolag samt försäkringsbolag. Du är en person som vet vad som krävs för att leverera på högsta nivå och drivs av din kunds framgång. För att trivas behöver du engageras av teamarbete och må som bäst som en del av en stark företagskultur full av passion och tillväxt.

K2 Search är ett headhunting- och searchföretag verksamt i Sverige, Danmark, Finland och med globala samarbetspartners via rekryteringsnätverket CFR Consulting Group. Företaget grundades 1996 och har idag över 40 medarbetare stationerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Köpenhamn och Helsingfors. K2 Search AB ägs av Wise Group AB – en tillväxtinriktad koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom Human Resources. Wise Group är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och sysselsätter cirka 600 personer.

 

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Eugenia Duarte Walker 076-000 18 08. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansök om tjänsten på www.k2search.se

.