Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ateljéansvarig/ Kontorschef

Fojab är ett av sveriges största arkitektföretag. Bolaget ägs och leds av arkitekter verksamma i företaget. Företaget har en lång historik då det grundades 1971 som foster & jacobson arkitektkontor och blev fojab 1978. Fojab har vuxit organiskt genom åren och har idag kontor i malmö, stockholm och helsingborg. Totalt är vi ca 130 personer.

Vill du bli en del av och driva ett team engagerade arkitekter där det finns en uttalad ambition och kompetens att jobba med helhetsmiljöer- stadsbyggnad, landskap, hus och inre miljö?

Syftet med rollen är att leda kontoret med fokus på arkitektonisk kvalitet, ledarskap och affärsmässighet. Rollen innebär även att utveckla marknaden och kunderna i helsingborg med omnejd samt att vara en stöttande och tillgänglig ledare och fortsätta utveckla kontoret och dess medarbetare i fortsatt en positiv riktning. Denna roll är på en taktisk/operativ nivå och rapporterar till kontorschef skåne.

Din bakgrund

• vi söker en arkitekt sar/msa (på masternivå) med över 10 års erfarenhet av att leda projekt
• vi lägger stor vikt vid att du har genomförda referensprojekt med hög kvalitet
• det är en fördel om du har ledarerfarenhet sedan tidigare.

Är du den vi söker?

för att lyckas i rollen som kontorschef är du en duktig och ansedd arkitekt med högkvalitativa referensuppdrag. Du har förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer och är duktigt på att samverka. Stark kommunikativ förmåga i tal och skrift. Affärsdriv och intresse för att utveckla affärer till genomförbara projekt.

Du får möjlighet att vara en viktig kugge i den uppbyggnad som fojab arkitekter genomgår i helsingborg och i sverige. Det finns också möjlighet att få kompetensansvar inom något område beroende på din bakgrund.

En möjlighet att arbeta i ett trevligt bolag med ett bra klimat, en utvecklande miljö och med stor kompetens.

Vad gör detta till din utmaning?

vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som kontorschef till just din utmaning.

Ansökan

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 2