Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ateljéansvarig/ Kontorschef

Fojab är ett av Sveriges största arkitektföretag. Bolaget ägs och leds av arkitekter verksamma i företaget. Företaget har en lång historik då det grundades 1971 som Foster & Jacobson arkitektkontor och blev Fojab 1978. Fojab har vuxit organiskt genom åren och har idag kontor i Malmö, Stockholm och Helsingborg. Totalt är vi ca 130 personer. Fojab´s vision är att med passionerad arkitektur bli Nordens bästa arkitektkontor.

Vill du bli en del av och driva ett team engagerade arkitekter där det finns en uttalad ambition och kompetens att jobba med helhetsmiljöer- stadsbyggnad, landskap, hus och inre miljö?

Syftet med rollen är att leda kontoret med fokus på arkitektonisk kvalitet, ledarskap och affärsmässighet. Rollen innebär även att utveckla marknaden och kunderna i Helsingborg med omnejd samt att vara en stöttande och tillgänglig ledare och fortsätta utveckla kontoret och dess medarbetare i fortsatt en positiv riktning. Denna roll är på en taktisk/operativ nivå och rapporterar till Kontorschef Skåne. Utöver att leda, driva och utveckla kontoret och vår marknad i regionen kommer du också vara uppdragsansvarig i projekt med ansvar för uppdraget mot kund såväl tekniskt som gestaltnings- och affärsmässigt.

Din bakgrund

• Vi söker en Arkitekt SAR/MSA (på Masternivå) med över 10 års erfarenhet av att leda projekt
• Vi lägger stor vikt vid att du har genomförda referensprojekt med hög kvalitet
• Det är en fördel om du har ledarerfarenhet sedan tidigare. Har du stark ledarpotential och gillar människor kompenserar detta den formella erfarenheten
• Vi ser helst att du har ett etablerat nätverk i regionen och är förankrad lokalt
• Affärsdriv och affärsmässighet är en förutsättning

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Kontorschef är du en duktig och ansedd Arkitekt med högkvalitativa referensuppdrag. Du har förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer och är duktigt på att samverka. Stark kommunikativ förmåga i tal och skrift. Affärsdriv och intresse för att utveckla affärer till genomförbara projekt. Du är också intresserad av ledarskap och att vara med att utveckla andra människor.

Du får möjlighet att vara en viktig kugge i den uppbyggnad som FOJAB arkitekter genomgår i Helsingborg och i Sverige. Det finns också möjlighet att få kompetensansvar inom något område beroende på din bakgrund. Du kommer få stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde självständigt med väldigt spännande och varierande projekt.

En möjlighet att arbeta i ett trevligt bolag med ett bra klimat, en utvecklande miljö och med stor kompetens. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, engagemang och driv.

Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Kontorschef till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Ansökan

Vill du veta mer är du välkommen kontakta K2 Search som hjälper Fojab med detta rekryteringsuppdrag.
Researchkonsult Ken Ahl | 073-540 52 80 | ken.ahl@k2search.se
Rekryteringskonsult Eva Backstam | 076-000 18 20 | eva.backstam@k2search.se
 

Ansök tjänsten på www.k2search.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Executive Search se.