Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsmässig Nordisk IT-chef, Stockholm

20:20 mobile (swe) ab är en nordisk distributör inom telekom- och it-branschen. Vi marknadsför ett brett sortiment av mobiltelefoner, tillbehör, värdebevis, minneskort, handdatorer, navigationsprodukter, internet- och dataprodukter, fasta och trådlösa telefoner, konferenstelefoner, headset och växlar till 4000 återförsäljare i sverige, norge och danmark. Företaget har 160 anställda och omsätter 4 miljarder kr på den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i kista med dotterbolag i norge och danmark. 20:20 mobile (swe) ab ingår i 20:20 mobile group som är europas ledande telekomdistributör.

Kvalifikationer
du har högskoleutbildning som systemvetare, civilingenjör eller annan likvärdig akademisk utbildning. Du har jobbat både operativt och strategiskt med it-frågor på ett medelstort eller stort företag och har ett strategiskt angreppssätt på it-verksamheten. Du har ett starkt it-intresse och är en erfaren projektledare. Du har även erfarenhet av olika lösningar och plattformar för elektronisk handel t ex edi, webservice och webbutiker.

Egenskaper
som person är du analytisk, affärsorienterad och serviceinriktad. Du ska ha lätt för att samarbeta och ha god förmåga att leda mot uppsatta mål.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611