Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Konsult inom Headhunting & Interim Management

K2 Search fortsätter att växa – vi söker vår nästa seniora rekryteringskonsult till vårt Malmökontor.

Som ett av de främsta Executive Search bolagen i Norden letar nu K2 Search efter vår nästa seniora konsult. K2 Search har sedan 1996 stöttat många av Sveriges starkaste varumärken i rekryteringsprocesser av deras chefer, med personbedömning och second opinions, samt vid interima tillsättningar.

För att lyckas väl i rollen som senior rekryteringskonsult har du troligtvis en egen bakgrund som ledare och ett brinnande intresse för ledarskap, organisation och människor. Du har erfarenhet av rekrytering, search och/eller någon annan form av organisationsutveckling. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen. Som person är du naturligt förtroendeingivande trivs i en roll där relationsskapande och långsiktighet är viktiga delar. Vi ser gärna att du är van att arbeta mot och med högre beslutsfattare i en konsultativ roll. Du är en affärsorienterad person som vet vad som krävs för att leverera på högsta nivå och drivs av din kunds framgång. För att trivas behöver du engageras av teamarbete och mår som bäst när du är en del av en stark företagskultur full av passion och tillväxt.

K2 Search är ett Headhunting- och Interim Managementföretag verksamt i Sverige, Danmark, Finland och med globala samarbetspartners via rekryteringsnätverket CFR Consulting Group. Företaget har idag över 40 medarbetare stationerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Köpenhamn och Helsingfors. K2 Search AB ägs av Wise Group AB – en tillväxtinriktad koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom Human Resources. Wise Group är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och sysselsätter cirka 600 personer.

För mer information om rollen är du välkommen att kontakta Eva Backstam, Regionchef Syd, 076-000 18 20.
Ansökan skickas till eva.backstam@k2search.se

Executive Search se.