Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Manager – Corporate Clients

Business Unit Enterprise är Telias gemensamma enhet för företagsförsäljning av produkter och tjänster. Enheten ansvarar för marknadsföring och försäljning av Telias hela produkt- och tjänsteportfölj gentemot företagskunder i Sverige och Finland samt multinationella företagskunder i Norden. Inom Enterprise finns avdelningen för Corporate Clients med fyra undergrupperingar där Key Account har uppdraget att bearbeta Telia Company’s absolut största privata kunder.

Rollen

Vi söker nu en ledare för gruppen Key Account. Du kommer att ha huvudansvar för teamet som idag består av ett tiotal seniora Client Executive’s. Med tanke på den stora transformation som Telia Company just nu genomgår söker vi dig som kan vara den drivande kraften för gruppens utveckling och nya försäljnings- lösningsfokus. Att coacha och driva en säljorganisation i förändring kommer vara din högsta prioritet. I detta ligger mycket, men några exempel:

• Bygga vidare på interna samarbeten med övriga Telia
• Styra gruppen mot nya mål och mer värdebaserad försäljning
• Utveckla säljteamet att fokusera på försäljning av nya lösningar med externa partners
• Utveckla existerande samarbeten kopplat till Telia Company’s övriga produkt- och tjänsteutbud
• Implementera en ”Challenger Sales”–baserad säljkultur

 I rollen rapporterar du till Sales Director, Head of Corporate Clients.

Vi erbjuder
En utmanande roll där du kommer leda seniora affärsmän/kvinnor i en pågående förändringsprocess. Du ska skapa intresse för framtidens produkter internt samt coacha dina medarbetare i att utveckla sina nuvarande kunder. Att förflytta gruppen från nuvarande kärnaffär till nya lösningar inom kommunikation kommer vara avgörande för hela företagets framtid.

Vem är du?

Du har stor drivkraft och brinner för att uppnå önskat resultat. Du är en mycket god ledare med förmåga att skapa förtroende och att coacha dina medarbetare att utvecklas och nå utmärkta resultat. Du har en bakgrund inom försäljningsledning, telekommunikation och IT. Du bör också ha erfarenhet av att utvecklingsarbete och strategiskt ledningsarbete samt att bygga både interna och externa relationer. Du är den som ständigt ser nya lösningar och snabbt kan sätta dig in i kundens perspektiv och framtida behov.

Din kompetens och erfarenhet

• Tidigare lönesättande chef
• Van att arbeta i eller med stora organisationer, likt Telia Company
• Jobbat med värdeskapande försäljning
• Branscherfarenhet från Telekommunikation och IT

Ansök till tjänsten på www.k2search.se  – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt och vi behöver din ansökan omgående. Eventuella frågor mailas till ulf.linden@k2search. se eller petter.palsson@k2search.se

Executive Search se.