Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Partner Manager Digital Services

Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gör det digitala livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare.

Det är här telenor kommer in.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den.

Vad gör en partner manager digital services?

du kommer att ansvara för att driva den strategiska agendan för bolagets digitala tjänster. Det innebär att du ska vara uppdaterad på telenors omvärld, identifiera och underhålla en tjänste- och partnerskapsagenda inom området och fortlöpande utvärdera och förankra planerna för telenors digitala tjänsteutveckling.  dina medarbetare kommer att vara telenor-kollegor inom content, bb&tv och mobile.

Du är driven och självgående med en förmåga att kommunicera på ett bra sätt i tal och skrift. Det är ditt ansvar att rita den roadmap som behövs för att utvärdera och förankra planer för företagets digitala tjänsteutveckling.

Rent operativt ansvarar du för analyser, kalkyler och affärsbeslutsunderlag för partnerskapen och ansvarar också för goto-market-arbetet för nya tjänster som tas fram.

Passar du ihop med oss?

Vi söker dig som har:
• minst fem års erfarenhet av affärsutveckling som produktchef eller digital strategikonsult
• vana av avancerade förhandlingar mot både mot interna ledningsgrupper och från förhandling med externa kontakter
• erfarenhet från b2c och från konsumentmarknader
• erfarenhet att ha utvecklat tjänster och produkter från idéstadiet till inkomstbringande koncept

Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad och driven. Du kan arbeta självständigt men är en ”people person” som lyckas i relationer med egna kollegor och externa kontakter.
våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra.

Vill du skapa framtiden med oss? välkommen att söka tjänsten via länken ”ansök nu”.

 

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 3