Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Commercial Manager

Hfg sverige ab startade 2004 som ett samarbete mellan hilton food group och ica. I ett långsiktigt partnerskap producerar hfg sverige ab konsumentpackade färskvaror, i huvudsak kött, till icas butiker runtom i sverige. Under senare år har stora investeringar gjorts i verksamheten, och idag har företaget en anläggning i toppklass som producerar upp till 1000 ton produkter i veckan. Med utgångspunkt i värdeorden kundfokus, tydlighet, ansvar och samarbete är hfg sverige ab ett framgångsrikt, innovativt och dynamiskt företag i tillväxt, som sysselsätter ca 250 medarbetare i västerås.

Rollen

som commercial manager på hfg sverige ab ansvarar du för företagets affär och produktutveckling, samt för relationen med ica.

Du har också en central roll internt och är den som, tillsammans med bland annat site manager, säkrar balansen mellan ica:s efterfrågan och hfg:s produktionstakt.

Rollen är ny och då ansvaret för affären tidigare har legat hos vd, är han tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen dem du arbetar närmast i den dagliga verksamheten.

Vi erbjuder

historiskt har hfg sverige ab varit specialiserade på kött, men dagens och framtidens produkter spänner över flera områden och endast din kreativitet och ditt visionära synsätt sätter gränserna. Idéer omsätts snabbt i praktiken på hfg och miljön präglas av framåtanda, kvalitet och glädje. Alla som arbetar på hfg lever företagets värderingar och är vana vid ett transparent ledarskap.

På hfg sverige ab har du alla möjligheter att driva och bredda affären, och därmed skapa fortsatt framgång och lönsamhet för företaget.

Vem är du och vad drivs du av att göra?

du har gedigen erfarenhet av att arbeta med långsiktiga kundrelationer och din kommunikationsförmåga är en av de egenskaper du anser dig ha varit mest betjänt av i de olika roller du haft. Du har under hela eller delar av din karriär arbetat med fmcg, och förstår de specifika faktorer som är kritiska vid hantering och försäljning av färskvaror. Vidare använder du en kombination av analytisk förmåga och kreativitet i dina roller, där idéerna får flyga fritt medan besluten och analyserna baseras på fakta.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

 

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 3