Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Supply Chain Manager till huvudkontoret i Spånga

Aqeri utvecklar, tillverkar och säljer ruggade it och kommunikationslösningar som till vardags utsätts för extrema förhållanden och avancerade situationer runt om i världen. Under sådana förhållanden skulle de flesta installationer bara ge upp. Men vi på aqeri utvecklar och konstruerar teknologi som alltid håller, oavsett vad den utsätts för. Aqeri är börsnoterat på first north premier.

Din kompetens
du har akademisk utbildning med inriktning ekonomi eller logistik alternativt en bakgrund som civilingenjör och du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom supply chain. Du har dokumenterad ledarskapserfarenhet och mycket goda kunskaper i engelska och ms office, en fördel är om du kan jeeves som är vårt affärsstödsystem. Har du erfarenhet från ett internationellt företag inom elektronikbranschen är det mycket meriterande.

Dina egenskaper
för att lyckas i rollen som supply chain manager är du en engagerad person som brinner för ledarskap och du är van att ta beslut och agera självständigt. Du är tydlig, ödmjuk och lyhörd och trivs i en internationell miljö med ett starkt driv och korta beslutsvägar. Du har fokus på kvalitet och har ett väl utvecklat sinne för planering.

Anställningsvillkor
tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Information
Aqeri värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 0