Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Manager Digital Solutions

Tunstall är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner brukare utnyttjar idag tunstalls produkter och tjänster. Tunstall nordic ab – sverige, danmark, finland & viss export – har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 msek. Den svenska verksamheten – tunstall ab – sysselsätter ca 230 personer, med en omsättning på ca 300 msek.

Vill du vara med att utveckla försäljningen inom ett av tunstalls satsningsområde?

Tunstall har behov av att förstärka sin säljorganisation inom digital solutions med ytterligare kraft och kompetens. De har behov av att rekrytera två personer med placering i stockholm.

Utmaningen

Tunstall är inne i en förändringsfas där de går från att vara ett produktföretag till ett teknologibaserat tjänsteföretag.

Digital solutions arbetar med försäljning av den digitala larmkedjan där kunden köper den digitala larmkedjan som en tjänst (mobilitet, larm, säkerhetslösningar) och nya anslutningar där de hyr produkterna (exempelvis larmknappar, trygghetstelefoner). Även internsystem inom äldreboenden säljer man. Företaget arbetar även med nya tjänsteerbjudanden och produkter som är under utveckling.
dessa båda roller innebär nyförsäljning och uppsökande försäljning på en hög nivå med förmåga att sälja och driva affärer i mål.

 

Din bakgrund/profil

• erfarenhet av lösnings- och konceptförsäljning med långa säljcykler, gärna inom något teknikområde som relaterar till tunstall
• erfarenhet av relationsförsäljning mot offentlig sektor och/eller erfarenhet av tjänsteförsäljning b2b
• du har strategisk höjd och är van vid att prata med kunder på ledande nivå
• en säljande personlighet med förmåga att arbeta relationsbyggande och långsiktigt med kunderna
• intresse kring samhällsfrågor, välfärd, politik och förstår hur detta relaterar till kundernas situation
• eftergymnasial utbildning inom juridik eller ekonomi är önskvärt
• tekniskt intresse och förståelse för it
• giltigt körkort
• van vid att resa som en naturlig del i din tjänst

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som sales manager är du uthållig och har en förmåga att sälja och driva affärer i mål. Du har en god social förmåga, lyhördhet, pondus och förmåga att röra dig i olika sammanhang och nivåer. Kommunikativ, bra på att sälja in budskap och få med dig andra.

Vi erbjuder dig

Tunstall erbjuder stora möjligheter att påverka och bidra med idéer. Som medarbetare får du ett tydligt mandat och frihet under ansvar. Du får möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Tunstall har påbörjat en förändringsresa gällande sin affärsmodell. De ligger i framkant tekniskt inom sitt område och har en unik bredd i sin produktportfölj.
digital solutions är ett satsningsområde med en framtidssäkrad teknik som är under uppbyggnad och i tillväxt. Du får möjlighet att vara en del i ett nytt team som kommer vara med att sätta ramarna och påverka detta säljområde.

Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

Övrigt

Placeringsort stockholm.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611