Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Managementkonsult Strategiskt Inköp

Kpmg erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom sitt globala nätverk är kpmg ett av världens ledande kunskapsföretag med 174 000 specialister i 155 länder. I sverige har de stark lokal förankring med drygt 1 700 medarbetare på 60 orter.

Är du, eller vill du bli, en av sveriges bästa rådgivare inom inköp? kpmg expanderar sin inköpsrådgivning inom management consulting och nu har du chansen att komma med tidigt i tillväxtfasen.

Som managementkonsult driver du värdeskapande projekt för stora företag på svenska marknaden inom inköpsområdet. Arbetet innebär projektledning, analyser, presentationer, kundkontakter och försäljning. Exempel på uppdrag som du driver hos kund – ofta tillsammans med kollegor men ibland självständigt – är att utveckla inköpsstrategier, skapa besparingar, genomföra transformationer, införa nya system eller att utbilda inom inköp. Projekten är omfattande och du driver sällan mer än två samtidigt. Kundresor över hela sverige förekommer. Till din hjälp har du, förutom dina svenska kollegor, ett väletablerat nätverk av internationell inköpsexpertis på kpmg att tillgå.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att driva upphandlingar eller inköpstransformationer på strategisk nivå i stora företag.

Vi erbjuder

ett spännande arbete i en omväxlande miljö med strategiska uppdrag hos de största bolagen i sverige. Goda förutsättningar finns för en utvecklande karriär i sverige såväl som internationellt. Kpmg erbjuder en bra långsiktig löneutveckling med bonus efter prestation. Kulturen präglas av professionalism och stort engagemang kombinerat med välfungerande fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

• akademisk examen som civilekonom, civilingenjör eller jurist
• minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, varav minst 1-2 år från en ledande konsultfrma
• har drivit upphandlingar eller inköpstransformationer på strategisk nivå, meriterande med en fördjupning inom en specifik kategori som t.ex.

Egenskaper

• drivande och självgående
• analytisk
• affärsmässig
• lyhörd

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608