Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Shop Manager E-Commerce

Somfy är världsledande när det gäller motorer och styrsystem för solavskärmning.
Sedan starten 1969, arbetar somfy med att utveckla produkter och lösningar som ökar komforten och säkerheten, samtidigt som de sparar energi i privatboende såväl som i fastigheter. Varje dag hittar 400 somfy-tekniker nya sätt att höja komfort och säkerhet i din bostad. Varje år registreras ungefär 400 patent från deras passion för att du ska få ett bättre liv i hemmet. Somfys hemautomationsbox tahoma® är bara en av alla våra banbrytande skapelser som du använder för att kontrollera alla dina apparater online, med en enkel knapptryckning. Somfy arbetar över hela världen, har dotterbolag i 60 länder och finns i samtliga världsdelar.

Är du intresserad av smart home solutions? har du en passion för retail och är en digital jonglör som triggas av att starta och driva somfys svenska e-handel? då kan denna roll vara rätt utmaning för dig!

Vi erbjuder

du får möjlighet att komma in i ett starkt bolag med högkvalitativa tekniska produkter. Detta är en helt ny roll på företaget där du får vara med och bygga upp, utveckla och driva ett nytt kundsegment. Rollen kommer att få ett stort eget ansvar och mandat att påverka resultatet.

Rollen

shop manager e-commerce är en helt ny roll i den svenska organisationen.

Somfy har ett antal retail web shops i norra europa och behöver skapa tillväxt inom online affären, därför rekryterar vi denna roll som ska ansvara för den svenska e-shopen. Syftet med rollen är att bygga upp vår e-commerce och digitala marknadsföring i sverige samt driva, utveckla och skapa tillväxt i den. Som shop manager e-commerce blir ditt huvudsakliga mål att generera försäljning genom att driva relevant trafik till e-handeln, där du tar ett affärsmässigt helhetsansvar för att skapa kundvärde, kundupplevelse och lönsamhet. Den tekniska plattformen för webshopen finns redan, så rollens fokus ligger i att nå ut till konsumenterna och ta e-shopen till nästa nivå samt att bygga upp kategorin e-commerce b2c på den svenska marknaden. Det innebär bland annat uppföljning av trafik och försäljning, seo och köpt google-trafik, utvecklingsprojekt samt redaktionellt innehåll på sajten.

Kvalifikationer

• erfarenhet av e-handel och digital marknadsföring b2c i en liknande roll
• van vid att skapa kampanjer och arbeta med marknadsföringsaktiviteter
• relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring alternativt inom teknik med starkt intresse för marknadsföring
• tekniskt intresse, gärna arbetat med tekniska produkter eller tjänster
• god kommunikatör
• van vid att ta initiativ och driva ditt ansvarsområde självständigt
• du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt engelska på en affärsmässig nivå

Egenskaper

• affärsmässig och kundfokuserad
• kreativ och möjlighetsinriktad
• initiativkraftig och drivande
• resultat- och målinriktad
• stark kommunikativ förmåga i tal och skrift med språkkänsla och duktig inom det redaktionella

Övrigt

placering somfy sweden’s kontor i hyllie, malmö.
tjänsten är på heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.
resor inom europa förekommer.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 2