Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Consultant Life Science

K2 search fortsätter att växa inom life science – vi söker vår nästa seniora rekryteringskonsult.

Som ett av de främsta executive search-bolagen i norden letar vi nu efter vår nästa seniora konsult.

För att lyckas väl i rollen som senior rekryteringskonsult hos oss har du egen branschbakgrund inom life science som ledare och ett brinnande intresse för ledarskap, organisation och människor. Du har förmodligen även erfarenhet av rekrytering, search inom branschen. Om inte så vet du att det handlar om att sälja in och driva rekryteringsprocesser från ax till limpa och ser detta som ett spännande nästa steg i din karriär.

Som person är du naturligt förtroendeingivande och för dig vant bland högre beslutsfattare i en konsultativ roll. Du är en person som vet vad som krävs för att leverera på högsta nivå och drivs av din kunds framgång.

Placering på k2 search huvudkontor i stockholm.

K2 search är ett headhunting- och searchföretag verksamt i sverige, danmark, finland och med globala samarbetspartners via rekryteringsnätverket cfr global executive search. Företaget grundades 1996 och har idag över 40 medarbetare stationerade i stockholm, göteborg, malmö, linköping, köpenhamn och helsingfors. K2 search ägs av wise group – en tillväxtinriktad koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom human resources.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med arne nordström, senior consultant, practice leader life science på 070-6989200 eller eugenia duarte walker, researchkonsult på 0760-001808.

En interimslösning är ett alternativ under en övergångsperiod även om man vill anställa på sikt. Läs mer

id610