Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ansvarig Employee Relations

För ett av sveriges mest välkända varumärken söker vi en ansvarig employee relations.

Utmaningen

i en organisation som omfattar ca 5000 tjänstemän och kollektivavtalsanställda händer det mycket varje dag, inte minst på det arbetsrättsliga området.

Som ansvarig för employee relations är du specialist inom arbetsrätt och tar med din erfarenhet dig an utmaningen att analysera nuläget i organisationen, strukturera och förankra förändringen för att sedan implementera och följa upp i det dagliga arbetet. Du har dedikerad hr-personal till ditt förfogande i företagets regioner, som behöver verktyg och stöd för att hantera alla lokalt förekommande frågor. Självfallet arbetar du nära chefer på olika nivåer, medan du organisatoriskt ingår i det centrala hr-teamet och rapporterar till hr-chefen.

Din bakgrund

du har gedigen utbildning och erfarenhet inom hr, där det arbetsrättsliga fältet utgör din specialitet. Att skapa förutsättningar för alla anställda att ha en bra karriär inom den organisation du verkar är en drivkraft för dig, och du har erfarenhet av förändringsledning och verksamhetsutveckling där du lärt dig sätta en hållbar struktur.

Detta kännetecknar dig

du är strukturerad, analytisk och handlingskraftig. Därför tycker du om att få ansvaret att få bygga nytt och se hur din analys omsätts till långsiktig tillämpning.

Vad du kan förvänta dig

I det här företaget möts du av en stark, värderingsstyrd kultur. Du får stort mandat i din roll och förväntas driva ditt område självständigt. Runtom dig har du ambitiösa kollegor som delar dina utmaningar och en chef som stöttar din utveckling. Tillsammans har ni roligt, siktar framåt och bryter ny mark.

Vi ser fram emot att höra av dig, välkommen med din ansökan via www.k2search.se

Alla ansökningar och all kontakt med k2 search behandlas konfidentiellt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3