Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ansvarig Employee Relations

För ett av Sveriges mest välkända varumärken söker vi en Ansvarig Employee Relations.

Utmaningen

I en organisation som omfattar ca 5000 tjänstemän och kollektivavtalsanställda händer det mycket varje dag, inte minst på det arbetsrättsliga området. När företagskulturen präglas av stort personligt ansvar, en platt organisationshierarki samt öppna kommunikationsvägar, är manegen krattad för de strukturerade och målmedvetna att nå ett framgångsrikt och varaktigt resultat.

Som ansvarig för Employee Relations är du specialist inom arbetsrätt och tar med din erfarenhet dig an utmaningen att analysera nuläget i organisationen, strukturera och förankra förändringen för att sedan implementera och följa upp i det dagliga arbetet. Du har dedikerad HR-personal till ditt förfogande i företagets regioner, som behöver verktyg och stöd för att hantera alla lokalt förekommande frågor. Självfallet arbetar du nära chefer på olika nivåer, medan du organisatoriskt ingår i det centrala HR-teamet och rapporterar till HR-chefen. Du är placerad vid företagets kontor mitt i centrala Stockholm.

Din bakgrund

Du har gedigen utbildning och erfarenhet inom HR, där det arbetsrättsliga fältet utgör din specialitet. Att skapa förutsättningar för alla anställda att ha en bra karriär inom den organisation du verkar är en drivkraft för dig, och du har erfarenhet av förändringsledning och verksamhetsutveckling där du lärt dig sätta en hållbar struktur. Du är en van förhandlare och sätter en ära i att ha goda relationer till fackförbund och arbetsgivarorganisationer.

Detta kännetecknar dig

Du är strukturerad, analytisk och handlingskraftig. Därför tycker du om att få ansvaret att få bygga nytt och se hur din analys omsätts till långsiktig tillämpning. Du har mycket lätt för att få kontakt med och etablera relationer till andra, och du drivs av att se hur ditt arbete underlättar för dina kollegor.

Vad du kan förvänta dig

I det här företaget möts du av en stark, värderingsstyrd kultur. Du får stort mandat i din roll och förväntas driva ditt område självständigt. Runtom dig har du ambitiösa kollegor som delar dina utmaningar och en chef som stöttar din utveckling. Tillsammans har ni roligt, siktar framåt och bryter ny mark. Du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget, i Sverige eller internationellt.

Vi ser fram emot att höra av dig, välkommen med din ansökan via www.k2search.se

Alla ansökningar och all kontakt med K2 Search behandlas konfidentiellt. Tveka inte att hora av dig till rekryteringsteamet om du har några specifika frågor om tjänsten:

Katarina Åhlin, rekryteringskonsult, katarina.ahlin@k2search.se

Josefin Cohen, researchkonsult, josefin.cohen@k2search.se

.