Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektchef till Veidekke Entreprenad

Veidekke är skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag med en omsättning på ca 24 miljarder nok 2014. Veidekke i sverige har ca 1 400 anställda och en omsättning på ca 6,4 miljarder sek 2015. Veidekkes recept på framgång är en gemensam plattform för en positiv företagskultur. Den baseras på våra värderingar, coachande ledarskap och en vardag präglad av glädje, entusiasm och engagemang. Det är en plattform som leder till nöjda kunder och god lönsamhet.

Vi söker dig, en erfaren, målmedveten projektchef. Du är med i tidigt skede och planerar och bereder ditt projekt. Du upprättar en produktionsbudget utifrån en värderingskalkyl och tidplanerar arbetet i samarbete med dina medarbetare på projektet. Att du involverar dina medarbetare och arbetar i samverkan med kund är för oss en självklarhet. Du sköter den dagliga kontakten med kunden och har hela ansvaret för att produktionen arbetar enligt plan.

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och du arbetar bland annat med tidplanering, beredning, ekonomi, kvalitet, miljö och sist men inte minst arbetsmiljö och ledarskap.

Vi erbjuder

ett utvecklande och stimulerande arbete i ett veidekke med spännande och dynamisk arbetsmiljö, ett unikt medarbetarengagemang och ett starkt fokus på kundens behov.

I veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande.

Din bakgrund

vi tror att du har flerårig erfarenhet inom byggbranschen och van vid att ha ett övergripande ansvar inom projektledning och projektutveckling. Du har goda kunskaper inom ekonomi, förhandling, planering samt kvalitet i projekten. Du har ledarerfarenhet med ett coachande förhållningssätt samt ett genuint intresse för människor. Du har en god teknisk förståelse samt är van att arbeta när kund i projekten.

Egenskaper

du är en driven och affärsmässig person som kan entusiasmera och engagera dina medarbetare så att de trivs på sin arbetsplats och presterar på topp. Att du är en tydlig, lösningsorienterad ledare med teamet och kunden i fokus är viktigt. Du är även en social person som har lätt att ta människor och du är kreativ samt har förmågan att tänka i nya banor.

Övrigt

placering i helsingborg.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
i denna rekryteringsprocess samarbetar veidekke med k2 search och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult martin edqvist tel 076-5454028 alt.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 0