Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Territory Proposition Manager

Tunstall är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner brukare utnyttjar idag tunstalls produkter och tjänster. Tunstall nordic ab – sverige, danmark, finland & viss export – har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 msek. Den svenska verksamheten – tunstall ab – sysselsätter ca 230 personer, med en omsättning på ca 300 msek.

 

Vill du vara med att utveckla tunstalls affärer genom att identifiera marknadsbehov samt introducera och lansera nya tjänster och produkter?
Då kan denna roll vara intressant för dig.

Tunstall har behov av att förstärka sin marknadsorganisation med ytterligare kraft och kompetens.

Tunstall är inne i en förändringsfas där de går från att vara ett produktföretag till ett teknologibaserat tjänsteföretag. Tunstall står för den nya tekniken och ligger långt fram i utvecklingen.

Kunderna finns idag inom kommun/offentlig sektor och b2b privat sektor.

Utmaningen

Detta är en marknadsnära roll som kräver en stor förståelse för marknaden och dess trender. Tpm ansvarar för att fånga upp behoven både här och nu men framförallt på lite längre sikt 24-36 månader fram och vad marknaden vill ha då. I denna roll är man länken mellan säljorganisationen och utvecklingsfunktionen/r&d. Att identifiera affärsmöjligheter bland annat genom att vara ute och träffa kunder samt fånga upp behov och signaler är en del i rollen.
som tpm tar du också fram olika business case, gör pilotstudier, följa upp de olika projekten och planerar marknadsimplementationen.

 

Din bakgrund/profil

• vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund som exempelvis marknadsekonom, du kan även vara ingenjör som gått över till marknadssidan
• erfarenhet av en roll i gränssnittet teknik & marknad och inom något teknikområde som relaterar till tunstall (iot, big data, telehealth, ehälsa)
• du kan ha haft roller som exempelvis produktchef (inte för teknisk), proposition manager, portfolio manager, business developer
• van vid att arbeta med marknadsanalyser och affärsutveckling
• varit med, tagit fram och paketerat produktlanseringar och har erfarenhet av att implementera nya produkter på marknaden, van att göra business case och affärsplaner
• du är en senior person med strategisk höjd och har vana av att prata med kunder på ledande nivå
• tekniskt intresse och förståelse inom både mjukvara och hårdvara är en stor fördel i denna roll samt vana av att arbeta nära en r&d funktion

Är du den vi söker?

Viktiga egenskaper i denna roll är att du är nyfiken, kreativ och bra på att tänka unikitet och värden. Du är visionär och har strategisk höjd. Affärstänk och har en känsla för vad som är gångbart samt en analytisk förmåga att hantera mycket information och koka ner denna till relevans. Stark kommunikativ förmåga samt lyhördhet, gillar att skapa relationer, samverka och nätverka. Du är en lagspelare, en god kollega och prestigelös.

Vi erbjuder dig

Tunstall erbjuder stora möjligheter att påverka och bidra med idéer. Som medarbetare får du ett tydligt mandat och frihet under ansvar. Du får möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder.
tunstall har påbörjat en förändringsresa gällande sin affärsmodell.
de ligger i framkant tekniskt inom sitt område och har en unik bredd i sin produktportfölj.
de utökar och satsar bland annat skapar de ett utvecklingscentrum i malmö norden.
du får möjlighet att vara en del i ett starkt team och ha en nyckelroll i vara med att utveckla företaget framåt.

Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

Övrigt

Placeringsort malmö.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 0