Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Business Development Manager

Business Unit Enterprise är Telias gemensamma enhet för företagsförsäljning av produkter och tjänster. Enheten ansvarar för marknadsföring och försäljning av Telias hela produkt- och tjänsteportfölj gentemot företagskunder i Sverige och Finland samt multinationella företagskunder i Norden. 

Rollen

Vi söker nu en Sales Business Development Manager som ska ansvara för att hålla ihop och driva säljprocesstransformationen inom samtliga enheter inom Enterprise Sales. Sammanfattat innebär det att tillsammans med alla säljteam inom Enterprise Sales och övriga delar inom Telia genomföra och följa upp implementeringen av nytt arbetssätt och säkerställa en effektivare och produktivare säljprocess.

Vi söker dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande miljö där din erfarenhet av att bygga, utveckla och skapa en högeffektiv säljorganisation passar in. Du bör ha en bred erfarenhet av ledarskap och komplex företagsförsäljning från IT och Telekom tillsammans med stort intresse att driva förändringar i arbetssätt och processer. Du gillar utmaningar och tycker om att skapa förändring. Du bidrar aktivt i säljteamen med målet att genom andra bygga en högpresterande och högeffektiv säljorganisation.

Arbetsuppgifter

• Designa och implementera nya förbättringsprogram för att stödja säljtransformationen och bidra till maximal bearbetningseffekt hos kund
• Styra säljare och försäljningschefer mot nya mål och mer värdebaserad försäljning
• Kontinuerlig säljprocessutveckling inom hela Enterprise säljorganisationen (ca 200 pers)
• Coacha och guida säljteam och skapa en kultur där Salesforce är en naturlig del
• Identifiera förbättrings- och utvecklingsbehov i Salesforce och i säljprocessen
• Leda och följa upp befintliga program och aktiviteter såsom kundplaner, Win-plans, säljmetodik, samverkansmodeller mm

Vi erbjuder

Du kommer in på Telia under en tid då företaget genomgår en stor transformation. Dina insatser blir avgörande för ett helt nytt arbetssätt och ett framgångsrikt resultat bidrar till stor intern exponering. Telia har precis flyttat till nya moderna lokaler vid Mall of Scandinavia.

Din kompetens och erfarenhet

• Minst tio års erfarenhet av strategisk försäljning B2B inom IT eller telekom
• Erfarenhet av att framgångsrikt leda säljare i en komplex organisation med goda resultat
• Akademiker
• Intresse för att skapa och arbeta strukturerat och processorienterat
• Engelska och svenska språket-flytande i tal och skrift

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt och vi behöver din ansökan omgående. Eventuella frågor mailas till ulf.linden@k2search.se eller omar.zaghdane@k2search.se

Executive Search se.