Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Manager – Infra

URETEK är en ledande geopolymer grundförstärkningsentreprenör. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland. URETEK använder sina egenutvecklade teknologier för att göra störningsfria grundförstärkningslösningar för flera olika typer av byggnader och konstruktioner. URETEK driver helägda dotterbolag i Finland, Sverige och Storbritannien, och har licensieringsverksamhet i hela Europa, Nord-och Sydamerika, Afrika, Australien och Asien. Läs mer på www.uretek.se

URETEK har funnits representerade på den svenska marknaden under många år via licensavtal. Då man ser en stor potential på den svenska marknaden beslutade bolaget för ett par år sedan att etablera sig via ett helägt dotterbolag. Med syfte att säkra en större tillväxt genom en ökad bearbetning av nya och befintliga kunder inom framför allt segmentet Infra, söker vi nu en Sales Manager.

Som Sales Manager inom segmentet Infra, är du ansvarig för att etablera och öka kännedomen om URETEKs lösningar på den svenska marknaden. Du förväntas driva ett strategiskt och operativt försäljningsarbete, etablera affärsrelationer med större kunder och hitta affärsmöjligheter. Du rapporterar till Sales Director i Finland.

Vi erbjuder

I rollen kommer du att vara en del av en internationell organisation i tillväxt och du får möjlighet att bygga upp försäljningen inom segmentet Infra på den svenska marknaden. Troligtvis bor i någon av storstadsregionerna, där de flesta av kunderna finns, och du utgår från hemmakontor. Tjänsten innebär stor frihet och för rätt person är potentialen stor. 

Kvalifikationer

• Flerårig erfarenhet av försäljning inom bygg/infrastruktur
• God förståelse för byggkonstruktion och byggteknik
• Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav
• Akademisk examen

Egenskaper

• Strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer.
• Positiv och entusiasmerande.
• Stark drivkraft.
• Teamspelare.
• Entreprenöriell.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Rekryteringskonsult Lena Serner på K2 Search AB, tel. 0702- 900 995 eller Researchkonsult Matilde Castoldi tel 073-521 65 01. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.