Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

Qvalia-koncernen är experter på transaktionsflöden och finns idag etablerade i 5 länder. Våra kunder är stora organisationer inom både privat och offentlig sektor. Vi är en av europas ledande experter inom recovery audit, dvs analyser där man letar efter kapitalläckage i bolagens bokföring. Med bred kompetens inom ekonomi och juridik erbjuder vi även konsultation inom det komplexa momsområdet.  vi satsar hårt på utveckling av våra tjänster och kan idag erbjuda moderna molnbaserade lösningar som i realtid förenklar och spar kundens tid och pengar.  med fokus på nya molntjänster ligger vi i framkant och företagskulturen präglas av idérikedom och initiativtagande.

I rollen som kam på qvalia har du ansvar för nationell kundbearbetning av såväl nya som befintliga storkunder. Tillsammans med ett ambitiöst team arbetar du med långsiktig kundbearbetning för att säkerställa både nya affärer och optimera chanserna för merförsäljning. Qvalias kunder är stora börsbolag där man bygger relationer med beslutsfattare på hög nivå inom ekonomi, inköp och processutveckling.

Du brinner för kundkontakter och kundrelationer, att sälja kundnytta, uppföljning samt merförsäljning av ytterligare tjänster.

Bolaget är i stark tillväxt och planer finns för fortsatt expansion till fler länder. Genom ny-tänk vill qvalia garantera fortsatt konkurrenskraft på marknaden.

Vi erbjuder

qvalias svenska huvudkontor finns i ett elegant vindskontor centralt beläget nära slussen.

Kvalifikationer

införsäljningen av qvalias produkter kännetecknas av långa säljcykler till mycket kvalificerade kontaktpersoner.

• erfarenhet av tjänsteförsäljning inom it- och/eller ekonomilösningar
• några års vana från tjänsteförsäljning på hög nivå
• van att kommunicera med ledande befattningshavare
• kan formulera dig felfritt på svenska och engelska i både tal och skrift

Egenskaper

• ambitiös säljare med ledarpotential
• analytisk förmåga
• god kommunikatör
• förändringsbenägen
• strukturerad och metodisk

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arnold sjölund på k2 search ab, tel. 0760-00 18 21 alternativt josefin cohen 073-543 74 71. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 2